αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Από σήμερα μόνο στη βιβλιοθήκη μας, συγκεντρωτικά και με τη μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων, κάμποσα πολύτιμα, αλλά ως τώρα διάσπαρτα, παλαιότερα άρθρα συνεργατών της ιστοσελίδας μας! PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας .   
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 16:36
 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθερο βημα πολιτων σισπιροση

                   
   Αγαπητοί μας φίλοι, αναγνώστες-συναγωνιστές. Η ιστοσελίδα μας περνώντας σε μια νέα φάση της πορείας της, ανανεώνοντας το αρχείο της και για να εξασφαλίσει μεγαλύερη χωρητικότητα για το μέλλον στη διαχείρισή της, αποφάσισε να συμπτύξει κάμποσα παλιότερα δημοσιεύματά της, χωρίς φυσικά να καταργήσει τίποτε απολύτως από αυτά!
 
H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ THΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (Μέρος πρώτο - συγκεντρωτική ηλεκτρονική έκδοση) PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας .   
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 10:25
Ινστιτούτο Μαρξιστικών-Λενινιστικών Μελετών
της Κεντρικής Επιτροπής
του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας (Κ.Ε.Α.)   

(Partia e Punës e Shqipërisë)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΤΟΥ

ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
(τόμος 1ος, τεύχος πρώτο, ως το 1943)

Μετάφραση από τα Γαλλικά: Νίκος Παπακωνσταντίνου

     Το πρώτο μέρος της επανέκδοσης ενός ιστορικού ντοκουμέντου του βαλκανικού και του παγκόσμιου επαναστατικού-κομμουνιστικού κινήματος, στη διάθεση των αναγνωστών μας με μορφή πλέον ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού  πρώτου τεύχους!
 
Nα δικαιωθεί άμεσα ο συναγωνιστής μας , εκλεκτός δημοσιογράφος και ιστορικός ερευνητής, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ. Να δικαιωθούν όλοι οι απολυμένοι εργαζόμενοι της εφημερίδας "ΘΕΣΣΑΛΙΑ". PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τους βουλευτές του ΚΚΕ, Κώστα Στεργίου, Γιάννη Γκιόκα και Γιώργο Λαμπρούλη ( O πρόλογος και ο επίλογος του δημοσιεύματος γράφτηκε από τη Συντακτική μας Επιτροπής)   
Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 08:41
     Αποτέλεσμα εικόνας για Θανασης Βογιατζής
     Στο χτεσινό Τύπο δημοσιεύτηκε η Ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και    Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την οποία κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ,  Κώστας Στεργίου, Γιάννης Γκιόκας και Γιώργος Λαμπρούλης, σχετικά με την προκλητικότατη άρνηση της "εργοδοσίας" της εφημερίδας "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" του Βόλου να εφαρμόσει την υπάρχουσα δικαστική απόφαση και να επαναπροσλάβει το δημοσιογράφο (συναγωνιστή μας και εκλεκτό εργάτη της πένας στη Μαγνησία) ΘΑΝΑΣΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ κι όλους τους άλλους εργαζόμενους που απολύθηκαν, επειδή  αρνήθηκαν περήφανα το 2011 να συνυπογράψουν σαν ραγιάδες το πετσόκομμα των αποδοχών τους.
 
Πυροσβέστρια - Πυροσβέστη! Συσπείρωση και αγώνας για το δίκιο, για μια Ελλάδα χωρίς φτώχεια και εκμετάλλευση, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο μας. (Kάλεσμα του ΚΚΕ για συμπόρευση!) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ (με επίλογο-επισήμανση της ιστοσελίδας μας)   
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 09:21
    Κι αλήθεια, σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η ποιότητα  ζωής των πυροσβεστών και  η υπόθεση της δασοπροστασίας στη Σκιάθο του 2017;   (Ερωτήματα και επισημάνσεις  της ιστοσελίδας μας)

   To KKE με τετρασέλιδο φυλλάδιο που εξέδωσε και ήδη κυκλοφορεί απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικής λαϊκής συσπείρωσης στους ανθρώπους που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα και περνάνε ένα δύσκολο καλοκαίρι, ευρισκόμενοι  διαρκώς σε επιφυλακή για την πρόληψη των πυρκαγιών, για τη διάσωση του δασικού πλούτου, των υποδομών, της ίδιας της ζωής του Λαού μας που κινδυνεύει σε περίπτωση πύρινης λαίλαπας.
     Η sispirosi.gr αναδημοσιεύει το κείμενο του φυλλαδίου από τη σελίδα 10 του χτεσινού Κυριακάτικου ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, και καλεί με τη σειρά της στον κοινό αγώνα τους πυροσβέστες και όλο τον εργαζόμενο λαό μας. Πρόκειται για τα πιο στοιχειώδη και απολύτως δίκαια αιτήματα μιας κατηγορίας ανθρώπων που επιτελούν με αυτοθυσία ένα πραγματικό λειτούργημα στις πλέον αντίξοες σημερινές κοινωνικοπολιτικές μας συνθήκες.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 9 από 225