αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Πάντα ζωντανά, πάντα επίκαιρα τα ιδανικά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική μας Επιτροπή   
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 18:51

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεχνείο

Για τη Λευτεριά, την Εθνική Ανεξαρτησία, το Ψωμί, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Κοινωνική Πρόοδο.

    Τιμούμε σήμερα την 44η επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973, μιας εξέγερσης που αποτελεί ορόσημο στην ιστορία των απελευθερωτικών-αντιιμπεριαλιστικών και δημοκρατικών αγώνων του Λαού μας, για τη Λευτεριά, την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαοκρατία και την Κοινωνική  Πρόοδο. Η εξέγερση του Νοέμβρη, με επίκεντρο το Πολυτεχνείο της Αθήνας, φώτισε με τη λάμψη της το πυκνό σκοτάδι που είχε απλώσει πάνω από τη χώρα μας η στρατιωτικο-φασιστική και αμερικανοστήριχτη χούντα της 21ης Απριλίου του 1967.

 
ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Τάνια Ζωγράφου (αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Μαρξιστικού-Λενινιστικού ΚΚΕ)   
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 22:11

   Αποτέλεσμα εικόνας για λενιν σταλιν

    Το άρθρο που ακολουθεί αποτελεί κείμενο ομιλίας με θέμα την παρουσίαση των επιτευγμάτων της Σοσιαλιστικής Οικοδόμησης, στη ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Η παρουσίαση αυτή  έγινε στις 14/10/2017, από την Τάνια Ζωγράφου, στη Λέσχη Πολιτισμού "ΣΗΜΑ" του Μ-Λ ΚΚΕ, στην Αθήνα.

Η sispirosi.gr την αναδημοσιεύει σήμερα, από την ιστοσελίδα του Μ-Λ ΚΚΕ  www.m-lkke.gr  θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον περιεκτικά κείμενα που γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό για το μεγαλειώδη άθλο της σοσιαλιστικής οικοδόμησης.

    Σύμφωνα με τον πρόλογο της ιστοσελίδας των συναγωνιστών του Μ-Λ ΚΚΕ: Η παρουσίαση συνοδευόταν από οπτικό υλικό, αναφορές στο οποίο υλικό, βρίσκονται μέσα στη ροή του κειμένου.

 
7 του Νοέμβρη 2017: 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση του 1917 PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ (αναδημοσίευση από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, με εισαγωγικό σημείωμα της ιστοσελίδας μας)   
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 22:18
Αποτέλεσμα εικόνας για οκτωβριανή επανάσταση
Ο πάγος έσπασε, ο δρόμος χαράχτηκε!

Η Διακήρυξη του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του Μεγάλου Οκτώβρη

       Με αφορμή τη συμπλήρωση χτες, 7 του Νοέμβρη 2017 των 100 χρόνων από την ημέρα (25 του Οχτώβρη 1917, με το ιουλιανό ημερολόγιο) που το ρωσικό προλεταριάτο, επκεφαλής του εργαζόμενου λαού, με τη λαμπρή καθοδήγηση του Λένιν και του Μπολσεβικικού Κομμουνιστικού Κόμματος, κατεδάφιζε την καπιταλιστική κυριαρχία και εκμετάλλευση, και μαζί της όλη τη σαβούρα της παλιάς Ρωσίας, βάζοντας τα θεμέλια της Σοβιετικής Ένωσης και της Σοσιαλιστικής οικοδόμησης κι ανοίγοντας το δρόμο της επανάστασης και των απελευθερωτικών αγώνων στην εργατική τάξη και στους Λαούς όλου του κόσμου, η ιστοσελίδα μας τιμά τη μεγάλη αυτή μέρα των εργαζομένων όλης της Γης, αναδημοσιεύοντας τη σχετική Διακήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για το Μεγάλο Οχτώβρη.
 
Μια βρώμικη αντικομμουνιστική σκευωρία στο Δήμο Βόλου... Σοβαρότατες επισημάνσεις της ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας, για όσους έστησαν την υπόθεση "καταγγελίας εναντίον της Εύης Καρυδάκη"... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Kείμενα των συνδικαλιστών της ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας Εύης Καρυδάκη και Γιώργου Γούλα (αναδημοσίευση με πρόλογο της ιστοσελίδας μας)   
Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 18:33
         Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣ ΟΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η συκοφάντηση και η δίωξη της Εύης Καρυδάκη στοχεύει τους αγώνες μας.

ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ- Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 9 από 231