αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
"Εγκλήματα" που θα έπρεπε να είναι καθεστώς σε όλη την ανθρωπότητα!... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Ραφαήλ Βασιλειάδη και το site «ΑΓΚΙΔΑ»(αναδημοσίευση)   
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 19:00
 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΣΣΔ


   Απ' αφορμή τη ...διεθνή μέρα του  αντικομμουνισμού (23 Αυγούστου) που "γιορτάζει" η ευρωιμπεριαλιστική σαπίλα, και φυσικά και το εμετικό-ανιστόρητο "συνέδριο" που διοργάνωσε τούτες τις μέρες το διεθνές αντικομμουνιστικό σκυλολόι στη φασιστοκρατούμενη  βαλτική μπανανία του ιμπεριαλισμού που λέγεται "Εσθονία" (με τις ευλογίες φυσικά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, και με τα έξοδα φαγοποτιού των ανιστόρητων φασισταράδων πληρωμένα από φορολογία των εργαζομένων της Ευρώπης...), ένας φίλος αναγνώστης μάς έστειλε σήμερα  το παρακάτω άρθρο του συναγωνιστή Ραφαήλ Βασιλειάδη, που πρωτοδημοσιεύτηκε στο site «ΑΓΚΙΔΑ» . 
   Το αναδημοσιεύουμε με μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί με τρόπο απλό και ξεκάθαρο  αναδεικνύει την τεράστια προσφορά του Σοσιαλισμού στην Εργατική Τάξη, στους Λαούς, στη Νεολαία ολάκερου του κόσμου.
 
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Δεν περιμένουμε να μας χαρίσουν αυτά που μας αρπάζουν! Οργάνωση και πάλη όλων συνταξιούχων και όλων των εργαζομένων για τη ζωή και την αξιοπρέπεια. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Ένωση Συνταξιούχων Σκιάθου   
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 17:23

  Σχετική εικόνα

    Από την Ένωση Συνταξιούχων Σκιάθου δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση, που αποτελεί ταυτόχρονα κάλεσμα ενωτικού-μαζικού κι οργανωμένου αγώνα όλων των συνταξιούχων και όλων των εργαζομένων για την αντιμετώπιση της σημερινής τραγικής κατάστασης, όχι μόνο  των απόμαχων της δουλειάς, αλλά όλων των ανθρώπων του μόχθου στη χώρα μας.

 
Tα ''survivors'' και ο εκφασισμός της καπιταλιστικής κοινωνίας... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Γιώργο Καραστατήρα   
Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 00:42
   
Σχετική εικόνα
   
     Από το συναγωνιστή Γιώργο Καραστατήρα λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο. Ένα άρθρο, το οποίο γίνεται ακόμα πιο επίκαιρο, καθώς η "νέα τηλεοπτική σεζόν" -μετά το καλοκαίρι- υπόσχεται στο "τηλεοπτικό κοινό" όχι ένα, αλλά πολλά "survivors" απύθμενης κοινωνικής βαρβαρότητας και αχρείου καθημερινού φασισμού.
 
Ποια προβλήματα του συστήματος Υγείας αναδεικνύονται απ' αφορμή το τραγικό εργατικό "ατύχημα" στις Νηές της Μαγνησίας. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τις Κομματικές Οργανώσεις Σούρπης και Αλμυρού Μαγνησίας του ΚΚΕ   
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 22:38
               Αποτέλεσμα εικόνας για Κέντρο Υγείας Αλμυρού
   Κοινή ανακοίνωση των Κομματικών Οργανώσεων Βάσης (ΚΟΒ) Σούρπης και Αλμυρού  Μαγνησίας του ΚΚΕ.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 7 από 225