αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Ποιήματα του συναγωνιστή και φίλου ΘΑΝΑΣΗ ΤΡΑΚΟΣΑ (Α.Κ.Τ.) δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα μας (2015-2018-συγκεντρωτική έκδοση) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - ποίηση
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Σκιαθίτη ποιητή ΑΚΤ (Θανάση Τρακόσα)   
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 11:48

img_20150823_194545
    Συγκεντρωτική έκδοση των ποιημάτων του σύγχρονου Σκιαθίτη ποιητή, καλού φίλου και συναγωνιστή μας ΘΑΝΑΣΗ ΤΡΑΚΟΣΑ (Α.Κ.Τ.) που είχε τη χαρά και την τιμή να πρωτοδημοσιεύσει η ιστοσελίδα μας στο χρονικό διάστημα 2015-2018. Ποιήματα εξαιρετικής ευαισθησίας, ανθρωπιάς και αγωνιστικού ήθους, ό,τι καλύτερο έχει να δείξει σήμερα η προοδευτική λογοτεχνική παραγωγή του νησιού μας στον τομέα της ποίησης .
   Με την τωρινή ευκαιρία της ανασυγκρότησης του υλικού μας, σας παραθέτουμε ενιαία όλα τα σχετικά μας δημοσιεύματα με τις εισαγωγές και τα σχόλια που τα συνόδευσαν.
 
Πάνω από τις στάχτες... ( Η ουσία της απερίγραπτης τραγωδίας που πλήττει τη χώρα μας...) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας με αναδημοσίευση αποσπασμάτων του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (του Σαββατοκύριακου 4-5/8/2018)   
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 20:40
Αποτέλεσμα εικόνας για πυρκαγιά στην ανατολ. αττική

    Συμπληρώθηκαν  ήδη 15 μέρες αγαπητοί φίλοι της sispirosi.gr, από τη φοβερή εκείνη μέρα της Δευτέρας, 23 του Ιούλη 2018, που η καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική κατέκαψε πολλές δεκάδες συνανθρώπους μας και μετέτρεψε σε στάχτη τα σπίτια και το βιος χιλιάδων άλλων μεροκαματιαρηδων και μισθοσυντήρητων συμπολιτών μας, που κατοικούσαν την περιοχή της τραγωδίας, αλλά και τη Δυτική Αττική (Κινέττα-Άγιοι Θεόδωροι,) όπου ευτυχώς δεν θρηνήσαμε άλλους αδικοχαμένους ανθρώπους.
 
Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Σκιάθου (2008-2011): Δυο βιβλία έρευνας α) για το νησάκι του ΤΣΟΥΓΚΡΙΑ και β) συνολικά για το νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Από την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ (των ετών 2008-2011)   
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 20:27
   

Αποτέλεσμα εικόνας για σκιαθος  


    Η ιστοσελίδα μας στην ανανεωμένη πλέον μορφή της δημοσιεύει εκ νέου σήμερα (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018) σε κοινό πλέον δημοσίευμα, στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ, με τη μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων-αρχείων pdf, δυο πολυδιαβασμένες ερευνητικές εργασίες της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ της ΣΚΙΑΘΟΥ (των ετών 2008-2011), που πρωτοείδαν άλλωστε το φως της δημοσιότητας από τις στήλες μας. Πρόκειται για εργασίες που βεβαίως αργότερα τυπώθηκαν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και κυκλοφόρησαν στη Σκιάθο, σήμερα όμως έχουν εξαντληθεί.
Έχουν τους τίτλους :
α) ΤΣΟΥΓΚΡΙΑΣ, ένας μικρός παράδεισος στ' ανοιχτά της Σκιάθου (2009)
και  β) Η ΣΚΙΑΘΟΣ: Ένα διαμάντι στο ελληνικό αρχιπέλαγος (2011)
 
Δεν έχουν καμιά δουλειά τα πλοία των ιμπεριαλιστών φονιάδων του ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Βόλου. Είναι ανεπιθύμητα! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας με δημοσίευση ανακοίνωσης της Τ.Ε. ΒΟΛΟΥ του Κ.Κ.Ε..   
Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 08:35

Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης

    Δημοσιεύουμε σήμερα στην ιστοσελίδα μας την ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Βόλου του ΚΚΕ, ενάντια στην παρουσία των ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών στο λιμάνι της πόλης μας. Και να πώς έχει αυτή η υπόθεση:

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 7 από 224