αρχική σελίδα βιβλιοθήκη ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑΣ 2009-2014 Στην πρώτη γραμμή του αγώνα λόγω και έργω! Όλα τα δημοσιευμένα κείμενα του Γιώργου Καραστατήρα στην ιστοσελίδα «Ελεύθερο Βήμα Πολιτών της Σκιάθου www.sispirosi.gr». Τόμοι πρώτος - δεύτερος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑΣ 2009-2014 Στην πρώτη γραμμή του αγώνα λόγω και έργω! Όλα τα δημοσιευμένα κείμενα του Γιώργου Καραστατήρα στην ιστοσελίδα «Ελεύθερο Βήμα Πολιτών της Σκιάθου www.sispirosi.gr». Τόμοι πρώτος - δεύτερος PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Συντακτική Επιτροπή του "Ελεύθερου Βήματος Πολιτών-www.sispirosi.gr"   
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 09:27
Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθερο βημα πολιτων σισπιροση strike

Mια νέα εκδοτική προσπάθεια της ιστοσελίδας μας, ένα χρέος μας απέναντι στον ιδρυτή και καθοδηγητή της στην πρώτη πενταετία της ύπαρξης και δράσης της.
  Με ιδιαίτερη χαρά η ιστοσελίδα μας δίνει σήμερα στο αναγνωστικό της κοινό, μέσα από δυο συγκεντρωτικούς τόμους σε ηλεκτρονική μορφή, όλη την αρθρογραφία στη sispirosi.gr του αγαπητού μας φίλου, συναγωνιστή και συντρόφου, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ, από το Νοέμβρη του 2009 έως τον Αύγουστο του 2015.
  Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο των κοινωνικών αγώνων στο νησί της Σκιάθου τα τελευταία χρόνια, για την πολύτιμη και διδακτική αρθρογραφία του ανθρώπου εκείνου ο οποίος ίδρυσε και επί πέντε χρόνια (Νοέμβρης 2009- Μάης 2015) καθοδήγησε κι ανέδειξε αυτό το αγωνιστικό βήμα του εργαζόμενου λαού της Σκιάθου, καθιερώνοντάς το ως συνεπή έπαλξη και ελεύθερο βήμα  όλων των αγωνιστών της κοινωνικής προόδου του τόπου μας.
   Η ανάδειξη του συγγραφικού του έργου, το οποίο είναι η άλλη παράμετρος της καθημερινής συνεπούς πολιτικής δράσης του Γιώργου στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ως στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών -και πάνω απ' όλα ως μαχόμενος Δάσκαλος των παιδιών του νησιού μας, αποτελεί το ελάχιστο χρέος τιμής της ιστοσελίδας μας και ένα μικρό δώρο στον ίδιο, με αφορμή τη συνταξιοδότησή του.
  Ξέρουμε ότι ο Γιώργος είναι πάντα δραστήριος αγωνιστής στην πρώτη γραμμή και σήμερα, όπως πάντα. Η στάση ζωής του είναι για μας όλους μέγιστο θετικό υπόδειγμα Ανθρώπου, για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας μας.  Ας γίνει η μελέτη της αρθρογραφίας του αγωνιστικό παράδειγμα και οδηγός δράσης για τη νέα γενιά των εργαζομένων αυτού του νησιού και αυτής της χώρας
   Την αρθρογραφία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ μπορείτε, εφεξής να την αναζητείτε, ανά πάσα στιγμή και να τη διαβάζετε, συγκεντρωμένη στους δυο τόμους της,  επιλέγοντας  τη νέα στήλη της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ, απευθείας και χωρίς να κουράζεστε με την αναζήτησή της στις περασμένες σελίδες της sispirosi.gr., όπου βρίσκονται διάσπαρτα τα κείμενά του.

 Γιώργος Καραστατήρας τόμος 1

 Γιώργος Καραστατήρας τόμος 2


Νοέμβρης 2015
Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση