αρχική σελίδα παιδεία Συγχαρητήρια και αγωνιστικό κάλεσμα στους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2010.

Δημοφιλή

Συγχαρητήρια και αγωνιστικό κάλεσμα στους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2010. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Από την ΚΝΕ και ττο Μ.Α.Σ.   
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010 22:36

H Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ)

"Συγχαίρει όλους εσάς

που συμμετείχατε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, γιατί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δώσατε μια μάχη, οι ίδιοι και οι γονείς σας, με πολύ κόπο, θυσίες και έξοδα".

Και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)

"Είτε οι βάσεις εισαγωγής ανεβαίνουν, είτε κατεβαίνουν, με ή χωρίς τη βάση του δέκα, οι λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους βιώνουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της πολιτικής ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ., Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολλοί περισσότεροι θα είναι φέτος οι φοιτητές και σπουδααστές από φτωχές λαϊκές οικογένειες, που θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους ή θα αναζητήσουν δουλειά για να μπορέσουν να συνεχίσουν να σπουδάσουν".

«Δωρεάν στέγαση, σίτιση, μετακίνηση όλων των φοιτητών και σπουδαστών, παιδιών ανέργων και φτωχών οικογενειών, ώστε να μπορούν να σπουδάσουν».

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου θα κάνει σύνθημά της τη δωρέαν στέγαση –σίτιση –μετακίνηση των νέων φτωχών και άνεργων οικογενειών που σπουδάζουν, πιέζοντας και μέσα από τα έδρανα της  Δημοτικής αρχής Σκιάθου στην κατεύθυνση αυτή.

Το ΜΑΣ είναι συνιστώσα της Λαϊκής Συμμαχίας μαζί με τις δυνέμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης,  που οργανώνει την ανατροπή του Καπιταλιστικού συστήματος στη πατρίδα μας.

Η συμμετοχή σας σε αυτό θα δυναμώσει τις προσδοκίες της ζωής που σας ανήκει.