αρχική σελίδα βιβλιοθήκη Νίκος Παπακωνσταντίνου: "Όταν η ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος κρίνεται με βάση τα συμφέροντα της αστικής τάξης..."
Νίκος Παπακωνσταντίνου: "Όταν η ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος κρίνεται με βάση τα συμφέροντα της αστικής τάξης..." PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 10:00

datauri-file

 

(H  δεύτερη -συμπληρωμένη- έκδοση της μελέτης  με μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου, στην ιστοσελίδα μας)

Νίκος Παπακωνσταντίνου

Όταν η ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος κρίνεται με βάση τα συμφέροντα της αστικής τάξης …

   «Καθιερωμένα» μυθεύματα και επαναλαμβανόμενες διαστρεβλώσεις της ιστορικής αλήθειας σχετικά με την πορεία του ΚΚΕ και του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος το 1949-1957, στον Α΄ και στο Β΄ τόμο του τετράτομου εμβληματικού έργου του Σπύρου Λιναρδάτου:  «Από τον Εμφύλιο στη Χούντα», (εκδόσεις «Το Βήμα-Βιβλιοθήκη», 2009).
Δεύτερη, συμπληρωμένη έκδοση.
«Ελεύθερο Βήμα Πολιτών-www.sispirosi.gr»
Σκιάθος, Φλεβάρης 2015

    H ιστοσελίδα μας δημοσιεύει σήμερα με τη μορφή του ηλεκτρονικού  βιβλίου,για να μπορείτε να το διαβάσετε όλοι σας, άνετα και χωρίς διακοπές του κειμένου,  τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου του Νίκου Παπακωνσταντίνου, που αποτελεί κριτική μελέτη πάνω στο έργο του Σπύρου Λιναρδάτου "Από τον Εμφύλιο στη Χούντα".
    Με τη μορφή των επαναλαμβανόμενων συνεχειών, όπως ίσως θα θυμούνται οι παλιότεροι αναγνώστες μας, είχαμε δημοσιεύσει την πρώτη έκδοση αυτής της μελέτης, πριν από δύο χρόνια.
   Ο συγγραφέας και η Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας αφιερώνουμε αυτή την έκδοση σε όλους σας, αγαπητοί μας φίλοι! Η ιστορία είναι πάντοτε ένας από τους πιο σημαντικούς και ενδιαφέροντες τομείς της γνώσης. Πολύ περισσότερο. όταν από τη μελέτη της βγαίνουν χρήσιμα πρακτικά πολιτικά και κοινωνικά συμπεράσματα.
Καλή, δημιουργική ανάγνωση!
Σκιάθος, 12 του Φλεβάρη 2015.


 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση