αρχική σελίδα παιδεία Απεργία- αποχή του Διευθυντή του Γυμνασίου Κιμώλου, συναδέλφου Δημήτρη Κακύρη, από τη διαβόητη "αξιολόγηση"-καρμανιόλα! Ολόκληρη η τσεκουράτη δήλωσή του.

Δημοφιλή

Απεργία- αποχή του Διευθυντή του Γυμνασίου Κιμώλου, συναδέλφου Δημήτρη Κακύρη, από τη διαβόητη "αξιολόγηση"-καρμανιόλα! Ολόκληρη η τσεκουράτη δήλωσή του. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Διεύθυνση και Σύνταξη της ιστοσελίδας μας   
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 10:14

Ας γίνει παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του και την εργαζόμενη κοινωνία..

 

Ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες μας για την παρακάτω είδηση, που από χτες κάνει το γύρο της Ελλάδας κι όλου του κόσμου!
Ο Διευθυντής του Γυμνασίου της Κιμώλου, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΥΡΗΣ, έδωσε τσεκουράτη την απάντηση στις ιταμές απαιτήσεις των μπασιμπουζούκων του σημερινού μαύρου κι άραχλου συστήματος: Η άρνηση της διαβόητης "αξιολόγησης" είναι πρώτιστο θέμα συνείδησης του εκπαιδευτικού, για το καλό της ίδιας της κοινωνίας μας.
Η ψευτοαξιολόγηση των Σαμαροβενιζελικών βρικολάκων, σύντομα θα γίνει σαπισμένο υποπροϊόν στη χωματερή της Ιστορίας, αντάμα με τους εγκληματίες εμπνευστές της.
  Κάτι αρχίζει ν' αλλάζει στον πολύπαθο χώρο της Εκπαίδευσης. Όπως θα'γραφε, αν ζούσε σήμερα, και ο μέγας μάρτυρας της Λευτεριάς του Λαού μας, ο Ρήγας ο Βελεστινλής, όταν ραγίζει και σπάζει η παγερή κρούστα του φόβου και της σιωπής, το ποτάμι που από κάτω κοχλάζει, είναι βέβαιο ότι θα ξεπηδήσει και θα πνίξει τους τύραννους!

Να η απάντηση του Δημήτρη Κακύρη στις αξιώσεις των σύγχρονων τυράννων του τόπου μας:

   H Διεύθυνση, και η Συντακτική Επιτροπή  της ιστοσελίδας μας εκ μέρους και όλων των προοδευτικών ανθρώπων της Σκιάθου, πρωτίστως δε των προοδευτικών εκπαιδευτικών, είναι σήμερα στην ευχάριστη θέση να απευθύνει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια και να στείλει τους πιο θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο συνάδελφο (και -για κάποιον απ' όλους εμας- και αξέχαστο φίλο, από τα αλησμόνητα εκείνα χρόνια που υπηρετούσαν μαζί ως νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στο Γυμνάσιο της Κιμώλου...), το γυμναστή Δημήτρη Κακύρη!
 Ένα μεγάλο "μπράβο!", μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας στο Δημήτρη, για την αξιοπρεπέστατη και απερίφραστη απάντησή του που έδωσε ως Διευθυντής πλέον -εδώ και μια δεκαετία!- του Γυμνασίου της Κιμώλου στις ιταμές απαιτήσεις όλων αυτών των κ.κ. προϊσταμένων της Εκπαίδευσης, οι οποίοι βιάζονται και "καίγονται" να προωθήσουν το αντιδραστικό τερατούργημα της ακροδεξιάς σαμαροβενιζελικής "μαφίας" για την κακόφημη ψευτο-"αξιολόγηση" των εκπαιδευτικών!
   Όλοι αυτοί οι κ.κ. πιστοί υπηρέτες του σημερινού μαύρου πολιτικού συστήματος,οι στυγνοί καριερίστες κάθε μάρκας και κάθε "προβειάς", που ξέχασαν ότι και οι ίδιοι είναι ή υπήρξαν εκπαιδευτικοί, που ξέχασαν ότι σκοπός του εκπαιδευτικού είναι να υπηρετεί το λαό, τη δημοκρατία και την κοινωνική πρόοδο, αυτές οι " ψυχές μαραγκιασμένες..." που λησμόνησαν το κυριότερο: ότι δεν θα είναι αιώνιοι στις καρέκλες τους, όλοι αυτοί που έτρεξαν να υλοποιήσουν τα σχέδια των πολιτικών τους πατρώνων για επιβολή κρατικής τρομοκρατίας στο χώρο των εκπαιδευτικών με την απειλή του διευθυντικού προνομίου και των "υπηρεσιακών εκθέσεων" των νεο-επιθεωρητάδων, δηλ. της ολότελα παρασιτικής εκείνης κλίκας πρώην εκπαιδευτικών και νυν καρεκλοκένταυρων που βαφτίστηκαν από το καθεστώς "σχολικοί σύμβουλοι"'- νέοι "Κριταί" του ...εκπαιδευτικού Ισραήλ,  όλοι αυτοί και οι παρακεντέδες τους έλαβαν σήμερα από τον αλύγιστο Δημήτρη Κακύρη και τους εκπαιδευτικούς της ηρωικής και ιστορικής Κιμώλου, τη μόνη απάντηση που τους άξιζε: ΟΧΙ, κύριοι! Δεν θα πιάσει ο εκβιασμός σας! Τα σχέδιά σας και οι στοχεύσεις σας δεν θα περάσουν! Ο αγώνας του λαού μας θα τα κάνει σκόνη και μπούλβερη!!
  Μακάρι, η στάση του Δημήτρη Κακυρη να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους τίμιους απλούς καθημερινούς ανθρώπους σ' αυτή τη χώρα, που βρέθηκαν να διευθύνουν σχολεία ή άλλες υπηρεσίες, όμως επ' ουδενί λόγω δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάολο, για τα τριάκοντα αργύρια του Ιούδα και τους επαίνους των Φαρισαίων και του Καίσαρος, και να γίνουν εκτελεστικό απόσπασμα σε βάρος των συναδέλφων τους, ιδιαιτέρως δε εις βάρος εκείνων που από το σημερινό νεοφασιστικό κυβερνητικό συρφετό των Μητσοτακαίων και των Βορίδηδων κρίνονται ως "πολιτικώς ανεπιθύμητοι".
 Η ιστοσελίδα μας και όλος ο προοδευτικός κόσμος της Σκιάθου, που επανειλημμένα έχουμε διακηρύξει ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει πάνω απ' όλα να γίνει Δάσκαλος του Λαού, να γίνει "Ο δάσκαλος-Ποιητής" για τον οποίο μιλησε ο μεγάλος Παλαμάς, και να το αποδεικνύει αυτό καθημερινά με την πράξη του στο σχολειό, στη ζωή, στην κοινωνία, έχει μόνο τούτο να προσθέσει:
  Κύριοι υπηρέτες των Σαμαροβενιζέλων και σύμπασας της καπιταλιστικής σάρας-μάρας, όλοι εσείς που σίγουρα σήμερα θα πνέετε τα μένεα για την ηρωική απάντηση του Διευθυντή του Γυμνασίου της Κιμώλου, επειδή σας έτριψε στη μούρη τα φασιστικά τερατουργήματα των αφεντάδων σας, για όσο ακόμα διάστημα θα εξακολουθήσετε να "κλωσσάτε" τις διοικητικές σας καρέκλες, δηλ.για όσο ακόμα καιρό παραμείνει στην εξουσία η ακροδεξιά κλίκα των σαμαροβενιζελικών κανίβαλων,γιατί αμέσως μετά θα φύγετε κι εσείς μαζί της, κάτω τα χέρια από το Δημήτρη Κακύρη κι από τους συναδέλφους του στο Γυμνάσιο της Κιμώλου!
  Το εργατικό-λαϊκό κίνημα της Ελλάδας έχει καταγράψει από σήμερα με γράμματα χρυσά την άρνηση του συναδέλφου Δημήτρη Κακύρη, να γίνει "αξιολογητής" των συναδέλφων του. Το ίδιο αυτό κίνημα, να είστε σίγουροι ότι θα σχηματίσει παραπεμπτικό ...φάκελο για οποιονδήποτε μεγαλόσχημο που θα τολμήσει
να στραφεί εκδικητικά και τρομοκρατικά εναντίον του Δημήτρη και των συναδέλφων του στην Κίμωλο, και εν καιρώ θα τον διαβιβάσει αυτό το φάκελο στη Λαϊκή Δικαιοσύνη της αυριανής, νέας λεύτερης και λαοκρατούμενης Ελλάδας, με όλα τα στοιχεία και με όλες τις αποδείξεις...
 Κανένα από τα σημερινά εγκληματα του κυβερνώντος φασισμού και των παρακεντέδων του δεν πρόκειται να παραγραφεί από τη δική μας, την αληθινή και αδέκαστη Δικαιοσύνη!
 Δημήτρη Κακύρη, κράτα καλά! Το κεφάλι ψηλά!
 Η ώρα της λευτεριάς πλησιάζει!
Το βαθύτερο σκοτάδι είναι πάντοτε την ώρα λίγο πριν χαράξει η νέα φωτεινή κι ολόλαμπρη μέρα, η νέα αυγή του τόπου, του λαού μας και της Γης ολάκερης.
  Δάσκαλοι του ελληνικού Λαού, ψηλά το κεφάλι. Ο Δημήτρης Κακύρης ας γίνει σημαία μας στον αγώνα για τη λευτεριά, το δίκιο, την αξιοπρέπεια και τη ζωή.

 Σκιάθος, 21-11-2014
Η Διεύθυνση και η Συντακτική Επιτροπή του "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-www.sispirosi.gr"
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση