αρχική σελίδα βιβλιοθήκη Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Σκιάθου: "Η ΣΚΙΑΘΟΣ: Ένα διαμάντι στο ελληνικό αρχιπέλαγος"
Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Σκιάθου: "Η ΣΚΙΑΘΟΣ: Ένα διαμάντι στο ελληνικό αρχιπέλαγος" PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Από τους: Nίκο Παπακωνσταντίνου- Γιάννη Ζήκο και την Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Σκιάθου   
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 11:57

Αποτέλεσμα εικόνας για σκιαθος

Η Σκιάθος: Ένα διαμάντι στο ελληνικό αρχιπέλαγος

Η υπό έκδοση εργασία της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου της Σκιάθου για τα σχολικά έτη 2009-2011, τώρα στη διάθεση όλων μέσω της ιστοσελίδας μας!

 Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου της Σκιάθου, με την ευκαιρία των εορταστικών ημερών του φετινού Πάσχα, έχει τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσει σε όλους τους συμπατριώτες και σε όλους τους φίλους μας, στο νησί μας, στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της φιλόξενης ιστοσελίδας «Ελεύθερο Βήμα Πολιτών-www.sispirosi.gr», την εργασία που πραγματοποίησε για το νησί της Σκιάθου τα δυο προηγούμενα σχολικά έτη (2009-2010 και 2010-2011). Η εργασία μας αυτή πέρσι την άνοιξη έλαβε τη μορφή ενός βιβλίου με τον τίτλο: «Η Σκιάθος, ένα διαμάντι στο ελληνικό αρχιπέλαγος». Η εργασία μας αυτή, με την οποία συμμετείχαμε στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Αειφόρο Αιγαίο», διακρίθηκε μεταξύ των άλλων ερευνητικών εργασιών του προγράμματος αυτού και, όπως πληροφορούμαστε, είναι ήδη υπό έκδοση από τους φορείς που το διοργάνωσαν.

 

Σας παραθέτουμε λοιπόν με ηλεκτρονική μορφή αυτή μας την εργασία και τη θέτουμε εκ των προτέρων στη διάθεση όλων σας, όλων των φίλων που μας στήριξαν στην προσπάθειά μας τα προηγούμενα δυο χρόνια.

 Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους τους συμπατριώτες μας που μας βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην έρευνά μας αυτή. Η ιδιαίτερη συμβολή του καθενός εμπεριέχεται στο ίδιο το κείμενο του βιβλίου μας.

 Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Σκιάθου, κυρία Κατερίνα Κουρκούμπα-Δελακουβία, το Σύλλογο των Διδασκόντων Καθηγητών του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων των μαθητών του Γυμνασίου της Σκιάθου, για την αμέριστη συμπαράσταση στην ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας.

Λόγω της μεγάλης έκτασης της εργασίας μας, σας την παραθέτουμε με τη μορφή του αρχείου, τύπου PDF. Μπορείτε να το ανοίξετε και να διαβάσετε με όλη σας την άνεση την εργασία μας, να δείτε τις διαπιστώσεις, τους προβληματισμούς, τα συμπεράσματα και τις προτάσεις μας, που ξεκινούν από την παντοτινή και βαθιά μας αγάπη για τον τόπο όπου ζούμε, από το μεγάλο σεβασμό προς το παρελθόν και τις παραδόσεις του, από το αμέριστο ενδιαφέρον, τη φροντίδα και την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του.

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και θα περιμένουμε με χαρά και σεβασμό να ακούσουμε τις απόψεις όλων σας για τη δουλειά μας αυτή. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και για την ενημέρωση από εσάς προς όλους τους φίλους και γνωστούς σας για αυτή τη δημοσίευση στο διαδίκτυο.

 

Εκ μέρους της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου Σκιάθου

Νίκος Παπακωνσταντίνου

 

(Φιλόλογος)
19 του Απρίλη 2012

Ανοίξτε και διαβάστε το παρακάτω αρχείο:...

 31.92 Mb Η Σκιάθος: Ένα διαμάντι στο ελληνικό αρχιπέλαγος.