αρχική σελίδα πολιτική Για τη συντριβή του νεοτροτσκιστικού ρεβιζιονισμού- Για να ξαναχτιστεί το επαναστατικό ΚΚΕ που έχει ανάγκη ο τόπος μας!

Δημοφιλή

Για τη συντριβή του νεοτροτσκιστικού ρεβιζιονισμού- Για να ξαναχτιστεί το επαναστατικό ΚΚΕ που έχει ανάγκη ο τόπος μας! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας   
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 21:27
Αποτέλεσμα εικόνας για ζήτω η Διεθνής

   Σκέψεις απ' αφορμή έναν  ακόμα γύρο
νεοτροτσκιστικής επίθεσης της ηγεσίας του "επίσημου ΚΚΕ"
εναντίον της ιστορίας του Κομμουνιστικού μας Κινήματος...


     Για την επιχείρηση νεοτροτσκιστικής διαστρέβλωσης της ιστορίας του παλιού επαναστατικού ΚΚΕ και της Κομμουνιστικής Διεθνούς συνολικά, από μέρους των σημερινών ηγετών και θεωρητικών του "επίσημου ΚΚΕ", η ιστοσελίδα μας, η sispirosi.gr έχει γράψει επανειλημμένως. Ιδιαίτερα σταθήκαμε, τις τελευταίες μέρες του 2018, στη μεθοδευμένη αυτή επιχείρηση των ρεβιζιονιστών "μας", με αφορμή το νεόκοπο "ιστορικό" τους "δοκίμιο". Όλα όμως δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην αρχή και μόνο του ξεδιπλώματος της ρεβιζιονιστικής αυτής επίθεσης. Απόδειξη αποτελεί η αρθρογραφία του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ τα δυο τελευταία Σαββατοκύριακα.Έχουμε λοιπόν και λέμε:
   α)  Το Σάββατο 23 του Φλεβάρη 2019, τιμήσαμε την επέτειο της ίδρυσης της ΕΠΟΝ. Η sispirosi.gr θεωρεί ότι η ΕΠΟΝ και το ΕΑΜ στο σύνολό τους ήταν κορυφαία επιτεύγματα του επαναστατικού ΚΚΕ και επιβεβαίωση της σωστής στρατηγικής για τη συγκρότηση του ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΙΑΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που χάραξε η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ το 1935.  Την ίδια μέρα ο "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ", πέραν της στήλης του ημερολογίου του όπου επισημαίνει απλώς το ιστορικό γεγονός, δεν γράφει ούτε λέξη για την ιστορική σημασία του γεγονότος...
     Η επέτειος της ίδρυσης της ΕΠΟΝ ήταν κάποτε το πρώτο θέμα, κάθε χρόνο στις 23 του Φλεβάρη σε όλες τις κομμουνιστικές εφημερίδες, πρωτίστως δε στην εφημερίδα του επίσημου ΚΚΕ (αυτού έστω του ΚΚΕ που διαμορφώθηκε, όπως διαμορφώθηκε, μετά την 6η ολομέλεια του 1956 και την επέμβαση των χρουστσιοφικών). Και η ηγεσία του και η νεολαία του και ο «Ριζοσπάστης», τότε, κάθε χρόνο τέτοια μέρα οργάνωναν μεγάλα αφιερώματα στο ΕΑΜ, στην ΕΠΟΝ και φυσικά στην επαναστατική αντιφασιστική στρατηγική του λαϊκού μετώπου.
   Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν άρδην και οι νεόκοποι θεωρητικοί αυτής της πολιτικής ηγεσίας αποκηρύσσουν το αντιφασιστικό λαϊκό μέτωπο. Έτσι ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ», αντί για αφιερώματα στην ΕΠΟΝ, αποφάσισε να πλασάρει τις απογειωμένες νεοτροτσκιστικές "αναλύσεις" της κυρίας Ελένης Μπέλλου και άλλων παρόμοιων θεωρητικών και "ιστορικών"  του Περισσού που ...αναθεματίζουν και το λαϊκό μέτωπο και την αντιφασιστική στρατηγική της Διεθνούς στο σύνολό τους. 

 Τι μπορούμε να απαντήσουμε στους ισχυρισμούς της κυρίας Μπέλλου, που εκφωνήθηκαν μάλιστα ενώπιον "διεθνούς διάσκεψης Κομμουνιστικών Κομμάτων";  Απλώς και μόνο τα εξής:

   Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι σήμερα, στα 2019, η έννοια του αντιφασιστικού μετώπου "δεν σημαίνει τίποτα", κι ότι απλώς το καπηλεύονται ως σύνθημα οι αστικοποιημένοι οπορτουνιστές τύπου ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν μας δίνει κανένα απολύτως δικαίωμα να καταδικάσουμε το αντιφασιστικό-λαϊκό μέτωπο εκείνων των εποχών, στις οποίες το Μέτωπο αυτό σήμαινε:

    α) την ίδια την επιβίωση για την εργατική τάξη και τα δικαιώματά της,

   β) Την οργάνωση της αντιστασιακής πάλης εναντίον του αχαλίνωτου προελαύνοντος ναζισμού,

   γ) την άνοδο σε απροσμέτρητα ύψη της επιρροής και του ρόλου των Κομμουνιστικών κομμάτων (κομμάτων πρωτοπορίας και καθοδήγησης στα αντιφασιστικά-λαϊκά μέτωπα)

και δ) την απόσπαση από τον καπιταλισμό ολόκληρης της Ανατολικής Ευρώπης και κατόπιν της Κίνας, που μαζί με τη μεγάλη Σοβιετική Ένωση συναποτέλεσαν το ρωμαλέο και ακτινοβόλο σοσιαλιστικό στρατόπεδο στο 1/5 της Γης.

     Μόνο από έλλειψη ιστορικής γνώσης ή για λόγους μαύρης πολιτικής σκοπιμότητας και εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων μπορεί κάποιος να αφορίζει σήμερα τα Λαϊκά-Αντιφασιστικά Μέτωπα του μεσοπολέμου και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

     Στην περίπτωση  πολλών απλών -καλοπροαίρετων σίγουρα- καθημερινών αγωνιστών της βάσης του ΚΚΕ, ισχύει ασφαλώς το πρώτο, σε συνδυασμό ίσως και με την έλλειψη πείρας από μέρους τους στα ζητήματα της επαναστατικής τακτικής.

     Στην περίπτωση όμως βαρύγδουπων "θεωρητικών" του … νεο-τροτσκισμού, απ' αυτούς που για δεκαετίες ολάκερες έχουν θητεύσει στις ηγετικές καρέκλες , ενώ σήμερα αναθεματίζουν τα λαϊκά μέτωπα, ισχύει εξολοκλήρου το δεύτερο. (Στην περίπτωση αυτή ανήκουν η περιβόητη "τριάδα" Μάκης Μαΐλης-Ελένη Μπέλλου-Αλέκα Παπαρήγα και οι κομματικοί "ιστορικοί" της ...Κεντρικής Επιτροπής που αυτοί οι τρεις εξέθρεψαν και καθοδηγούν.)

     Το ανάθεμα που σήμερα όλοι αυτοί εξαπολύουν εναντίον του παλιού επαναστατικού ΚΚΕ και σύμπασας της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στον απόλυτο έλεγχο του υπάρχοντος κομματικού δυναμικού από τις αφεντιές τους, ώστε να παίζουν τα παιχνίδια τους πάνω στις πλάτες του εργατικού κινήματος, παριστάνοντας τους ηγέτες του, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία τίποτε απολύτως το θετικό δεν μπόρεσαν επί 25-30 χρόνια να συνεισφέρουν στην ουσιαστική επιρροή του μέσα στην ελληνική κοινωνία.

     Ίσως μάλιστα η πεισματώδης επιμονή τους στην αποκήρυξη της πολιτικής της Διεθνούς για το αντιφασιστικό μέτωπο να μην είναι τίποτε περισσότερο από το μελάνι της σουπιάς που θέλει να προφυλάξει την πάρτη της, προφανώς από την κατακραυγή των κομμουνιστών και της συνειδητής εργατικής τάξης για το βάλτωμα και τις αλλεπάλληλες αποτυχίες όπου οδήγησαν το κίνημα...

     Στην περίπτωση των νεοτροτσκιστών θεωρητικών ηγετών  που προαναφέραμε, ακόμα και αν παραβλέπαμε όλο το βίο και την πολιτεία τους, εκείνο το οποίο ουδέποτε θα το ξεγράψουμε από τη λίστα των αμαρτιών τους είναι το γεγονός ότι για να "αποδείξουν" τις λόξες τους εναντίον του νικηφόρου αντιφασιστικού μετώπου έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν γραπτώς στα αμαρτωλά -νεόκοπα ψευτοϊστορικά τους κιτάπια ότι, τάχα μου,...για τη νίκη των λαϊκών μετώπων στην ανατολική Ευρώπη (1944-1948) και για το πέρασμα αυτών των χωρών στη Λαϊκή Δημοκρατία και στο σοσιαλισμό, τον αποφασιστικό ρόλο δεν τον έπαιξαν τα Κ.Κ. και τα ΕΑΜ αυτών των χωρών αλλά ...ο σοβιετικός στρατός που κατέλαβε αυτές τις χώρες, διώχνοντας τους ναζί!!!

     Τέτοια αντικομμουνιστική-αντισοβιετική προβοκάτσια, τέτοιας ολκής ιστορική διαστρέβλωση της αλήθειας, πριν από τους  "θεωρητικούς" ηγέτες του Περισσού, την είχαν αποτολμήσει μόνο οι ...μυστικές υπηρεσίες του αμερικανο-νατοϊκού ιμπεριαλισμού και τα προπαγανδιστικά τους χαλκεία, όταν σκύλιαζαν επί δεκαετίες να παρουσιάσουν την Ανατολική  Ευρώπη ως "υπόδουλη", "θύμα του Στάλιν" και τα παρόμοια.

     Εις βοήθειαν αυτουνών είχαν σπεύσει φυσικά και τα απομεινάρια του τροτσκισμού, ενώ μετά το 1985, αντάμα με τη CIA πέρασε στην προπαγάνδα αυτής της αηδιαστικής θεωρίας και ο γκορμπατσοφικός ηγετικός και θεωρητικός βούρκος του "Κ"ΚΣΕ (αυτός ο βούρκος, τον οποίο η κυρία Παπαρήγα τον υπηρέτησε πιστά ως και την ώρα που δεν είχε άλλο ρόλο να διαδραματίσει και τον παραμέρισαν οι γιελτσινικοί αρχιμαφιόζοι).

    Αυτή είναι η καθαρή και τίμια αλήθεια για τα αντιφασιστικά-λαϊκά μέτωπα, την πραγματικά  μεγαλοφυή αυτή τακτική που προώθησαν τα ΚΚ του μεσοπολέμου και με την οποία πραγματικά θριάμβευσαν, όταν σωστά και έξυπνα την εφάρμοσαν, χωρίς υποχωρήσεις οπορτουνιστικού χαρακτήρα.


   β) Το Σάββατο 2 του Μάρτη 2019, ο  "Ριζοσπάστης" και πάλι δημοσιεύει ανακοίνωση-...περιβόλι της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Οι ισχυρισμοί αυτής της ανακοίνωσης μας υποχρεώνουν ως sispirosi.gr να απευθυνθούμε στους οπαδούς και στα μέλη του "επίσημου ΚΚΕ" και να τους επισημάνουμε:

    Αγαπητοί φίλοι, μέλη και οπαδοί του σημερινού ΚΚΕ

   Αφού, σύμφωνα με τους τωρινούς ηγέτες σας και τους  φωστήρες "θεωρητικούς" σας , (βλ. στο κείμενο  που δημοσίεψαν  για την ιστορία της Διεθνούς) στα ...1930-1935:

"ο μονοπωλιακός καπιταλισμός είχε διαμορφωθεί και στην Κίνα, αλλά και στη Βραζιλία",

(δηλαδή- “πιάσε το αβγό και κούρεψέ το” ή “αν δεν μας αρέσει η πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για δαύτην”, άρα παντού στον κόσμο η επανάσταση του ...1930-1940 θα έβαζε αποκλειστικά και μόνο το καθήκον του άμεσου σοσιαλισμού -εφόσον θα έβλεπαν, φυσικά, οι παρόμοιοι στοχαστές μια τέτοια καθαρούτσικη επανάσταση πουθενά στον ..."ιμπεριαλιστικό" κόσμο της …Ασίας, της …Αφρικής, της …Λατιν. Αμερικής, ακόμα και των …Βαλκανίων -αν έβλεπαν μια τέτοια νικηφόρο επανάσταση κάπου αλλού στον κόσμο, εκτός από τα ονείρατά τους μετά το στιφάδο που έφαγαν αργά το βράδυ!!!)

    τότε λοιπόν από σήμερα και στο εξής προτείνουμε  στο κόμμα σας να ανακηρύξει την… κυρία Μπέλλου και την …κυρία Παπαρήγα ως την 4η και την 5η αντιστοίχως, "κλασσικούς" του μαρξισμού-λενινισμού!


    Εφεξής, λοιπόν, δεν επιτρέπεται  να ξαναγίνει λόγος από το κόμμα σας για τον Ι.Β. Στάλιν! Αναγνώριζε, βλέπετε, κι αυτός ότι ο καπιταλισμός στα 1930 ήταν μεν μονοπωλιακός-ιμπεριαλιστικός στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Ουάσιγκτον, στις Βρυξέλλες, αλλά υπανάπτυκτος (ή μέσου επιπέδου ανάπτυξης ή και στα σπάργανα ακόμη) στο Πεκίνο, στο Δελχί, στο Ανόι, στο Καράκας, στην Αθήνα, στα Τίρανα, κι ακόμα περισσότερο στο Σουδάν και στην Ουγκάντα!

   Τι τύφλα που τον έδερνε! Ξορκισμένος να 'ναι ο τρισκατάρατος, αφού επιβεβαιώνεται πια από το κόμμα σας η θεωρία του τόσο παρεξηγημένου κι αδικοχαμένου "συντρόφου" Τρότσκι, ότι εκείνος ο καταραμένος ο άξεστος γεωργιανός και κανένας άλλος πριν από δαύτον, "διαστρέβλωσε σκόπιμα" τη ...λενινιστική διδασκαλία για τον ιμπεριαλισμό. Και πήρε στο λαιμό του κι όλη τη Διεθνή!!!

   Το κόμμα σας λέει ακριβώς το ίδιο σήμερα, αν και το λέει βέβαια κάπως πιο κομψά, για να μην γίνει κανένας απρόβλεπτος σεισμός, ακόμα και στον τόσο θωρακισμένο και τσιμενταρισμένο απέναντι σε "δαιμόνια" Περισσό.

    Η Διεθνής, μας λέει σήμερα το κόμμα σας, "επηρεάζονταν και από τις επιδιώξεις της εξωτερικής πολιτικής της ΕΣΣΔ..." -και ο νοών νοείτω!

    Όπως ακριβώς έλεγαν από το 1919 και δώθε κι όλοι αυτοί οι εκλεκτοί προπαγανδιστές της αστικής εξουσίας, που πάντα διακήρυσσαν ότι τα Κ.Κ. ήταν ξενοκίνητα κι ετερόφωτα ή -πιο απλά- μίσθαρνα, αντεθνικά όργανα της Μόσχας! Τόσο ...απλά.

    Κι ύστερα, έχουν οι σύντροφοί σας θεωρητικοί το θράσος να χαρακτηρίζουν ως... "προβοκάτορες" τους γνήσιους επαναστάτες, τους κομμουνιστές που αηδίασαν με τις απίστευτες χαμαιλεοντικές μεταμορφώσεις αυτών των κυρίων και κυριών οι οποίοι καθοδηγούν το κόμμα σας τα τελευταία 20-25 χρόνια... Τις μεταμορφώσεις δηλαδή αυτών των αιώνιων  οπορτουνιστών-ρεβιζιονιστών ηγετών, που σαν τις σουπιές μάς πέταξαν μερικούς τόνους μελάνι, κάμποσα ντουμάνια ψευτοεπαναστατικού καπνού προκάλυψης, για να κρύψουν την αληθινή αντεπαναστατική τους φύση...

     Καλά,τώρα, για τον άλλο «σταλινικό σατανά», τον Μάο Τσετούνγκ, δεν το συζητάμε: Οι περιλάλητοι θεωρητικοί «μας», πάθαιναν πάντοτε αλλεργία με αυτό το όνομα, είτε τότε, στον καιρό του Χρουστσιόφ και του Μπρέζνιεφ, που χαρακτήριζαν τον Μάο  "αριστεριστή", είτε σήμερα που τον παρουσιάζουν ως ..."δεξιό οπορτουνιστή", αφού κι αυτός ο ανεκδιήγητος ... διεξήγαγε -και νικηφόρα μάλιστα, ως θεωρητικός καθοδηγητής και ως πολιτικός-στρατιωτικός ηγέτης του Κ.Κ. Κίνας και του επαναστατημένου κινέζικου λαού, τη " νέα δημοκρατική επανάσταση ", δηλαδή τη λαϊκή - αντιιμπεριαλιστική –αντιφεουδαρχική - την αστικοδημοκρατική επανάσταση νέου τύπου (πιπέρι στο στόμα! Τι φρικτός οπορτουνισμός και να ακούονται ακόμη τέτοιοι όροι! Η κυρία Μπέλλου θα έχει βγάλει ήδη εξάνθημα!) στη μισοφεουδαρχική – την υποανάπτυκτη και εξαρτημένη, (πλην όμως ήδη …ιμπεριαλιστική για σας) ...Κίνα του 1930-1949!

    Δεν έβλεπε ο ασιάτης αυτός μισοβάρβαρος του 1930 όλα αυτά που βλέπουν σήμερα, εν έτει 2019 (στον ύπνο τους) η κυρία Μπέλλου κι η κυρία Παπαρήγα , ότι …η Κίνα του 1930 ήταν ήδη μια χώρα του ...διαμορφωμένου πλέον κρατικομονοπωλιακού-ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού, με τεράστια συσσώρευση κεφαλαίου και με έκρηξη της ανάπτυξης του κεφαλαίου, των μέσων παραγωγής και του καπιταλιστικού εποικοδομήματος. Δεν έβλεπε ο κινέζος στραβούλιακας πως έπρεπε να χαράξει τέτοια γραμμή, ώστε οι συνειδητοί κινέζοι εργάτες (δηλαδή …μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, κατά τη στατιστική εκείνου του καιρού,  να θέσουν …εξαρχής, από το 1920-1930 τον άμεσο στόχο, μιας πλήρους σοσιαλιστικής κοινωνικοποίησης της γης και του μικρεμπορίου, για το ...1 δισεκατομμύριο ακτημόνων αγροτών (και των  άλλων μεσοστρωμάτων της χώρας), επιβάλλοντάς τον άμεσα σ' αυτούς που ακόμα δεν είχαν ακόμα πάρει στην κατοχή τους ούτε μισό στρέμμα γης.

    Τότε θα βλέπατε, αγαπητοί φίλοι,  τι σόι …νικηφόρα κοινωνική συμμαχία θα είχαν κλείσει οι κινέζοι κομμουνιστές, με αυτό το 1 δισεκατομμύριο, που αγνοούσε ακόμα και το τι ακριβώς είναι ο σοσιαλισμός...

     Παραδόξως πως, οι θεωρητικοί «μας», όταν το 1960 ο απαίσιος εκείνος Μάο έθεσε πλέον ανοιχτά το ζήτημα του περάσματος και της κινεζικής γεωργίας στο σοσιαλισμό, όταν η κινεζική Λαϊκή Εξουσία προώθησε τη γραμμή της συγκρότησης συλλογικών σοσιαλιστικών νοικοκυριώνστην ύπαιθρο με τη μορφή των Λαϊκών Κοινοτήτων , ωρύονταν κι αυτοί για πολλά χρόνια μαζί με τον Χρουστσιόφ, τον Κοσύγκιν και τον Μπρέζνιεφ, ότι κάτι τέτοιο είναι βολουνταριστικό και ότι παραβιάζει ...τους νόμους της αγοράς, που πρέπει να καθοδηγούν και ...την οικοδόμηση του σοσιαλισμού!!!

    Μονά ζυγά, όλα δικά τους!

    Άλλωστε, ως γνωστόν ο "σύντροφος Τρότσκι", ανέκαθεν, από το 1905 ακόμη, χαρακτήριζε αυτή τη μάζα της αγροτιάς, τη μάζα των ...βάρβαρων μουζίκων της Ρωσίας, ως αντιδραστική-αντεπαναστατική δύναμη! Αντιθέτως κάποιος Β. Ι. Λένιν χαρακτήριζε τη φτωχολογιά του χωριού ως στρατηγικό σύμμαχο του ρωσικού προλεταριάτου και φρόντιζε με κάθε τρόπο για το χτίσιμο και τη διατήρηση αυτής της συμμαχίας... (Άλλος κανένας στραβός θα ήταν κι αυτός!)

     Για όλους αυτούς τους κυρίους θεωρητικούς, τύπου Τρότσκι, Παπαρήγα, Μπέλλου, Κουτσούμπα και συντροφίας, αυτός ο κάποιος που ακόμα δεν τον έχουν αποκαθηλώσει από τον Περισσό, αυτός ο προαναφερόμενος με το όνομα Β.Ι.ΛΕΝΙΝ,  όταν  άκουγε τους παρόμοιους φίλους "μας" εκείνου του καιρού να διατυπώνουν με ιερή αγανάκτηση  κάτι παρόμοιες "απογειωμένες" απόψεις σαν του σημερινου Περισσού και να τις παρουσιάζουν μάλιστα ως απαύγασμα των "καθαρών κι ανόθευτων αρχών" του σοσιαλισμού έγραφε:

    «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ... (εννοούσε ανθρώπων που βλέπουν βαθιά τη συγκεκριμένη κατάσταση και χαράζουν την απαραίτητη αποτελεσματική ταχτική), ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΡΧΕΙΟΦΥΛΑΚΕΣ».(δηλαδή γλώσσα και ταχτική αντιδιαλεκτικών, κούφιων ή νεκρών τύπων και των τυπολατρών οπαδών τους)

-βλ. "Δυο ταχτικές της σοσιαλδημοκρατίας στη δημοκρατική επανάσταση" ΑΠΑΝΤΑ, τόμος 11ος


    (Στους «Αδερφούς Καραμάζοφ» ο Φ.Μ. Ντοστογιέφσκι έχει φανταστεί έναν Μέγα Ιεροεξεταστή να βγάζει  «φιλιππικό» κατηγορητήριο λόγο κατά του ...Ιησού Χριστού, γιατί η θεωρία του Χριστού απέκλινε ριζικά από τα ...χριστιανικά δόγματα του Πάπα της Ρώμης. Αργά ή γρήγορα ίσως διαβάσουμε κι  έναν τέτοιο κατηγορητήριο λόγο εναντίον του …ΛΕΝΙΝ στο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» και στην «ΚΟΜΕΠ». Άμα τα μερμήγκια βγάλουν φτερά, δεν υπάρχει γυρισμός ούτε γλιτωμός!)
   
Όπως επομένως καταλαβαίνετε, για άλλη μια φορά, μας  χωρίζει πλέον χάσμα αγεφύρωτο από τους καθοδηγητές του κόμματός σας, από τις αναλύσεις και την τακτική σας.

   Δεν μας μένει, επομένως, τίποτε άλλο παρά να παλέψουμε ως sispirosi.gr αποκλειστικά στην κατεύθυνση ενοποίησης ΟΛΩΝ των πραγματικών ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ -και πρωτίστως όλων των μαρξιστών/λενινιστών- να πασχίσουμε για  να ξαναχτιστεί ένα αληθινά επαναστατικό Κ.Κ.Ε στη χώρα μας.
   Ο ρεβιζιονισμός θεωρούμε ότι για μια ακόμη φορά οδηγεί αναπόφευκτα στην ήττα και στο στραπατσάρισμα του "επίσημου ΚΚΕ", όπως ακριβώς και τότε στα 1989-1991. Η πολιτική της ηγετικής του ομάδας, μια πολιτική φυσικά που την επικύρωσαν "ομόφωνα" χιλιάδες μέλη του κόμματός, άρα είναι συνυπεύθυνα γι' αυτήν, η πολιτική αυτή γραμμή στο ξεδίπλωμά της, θέτει ήδη τους όρους για μια ακόμα διαλυτική κρίση ακόμα και σ' αυτό το ασφυκτικά ελεγχόμενο σήμερα κόμμα του Περισσού.

    Είναι αναπόφευκτο ότι τα επερχόμενα πολιτικά, και κυρίως τα εκλογικά-κοινοβουλευτικά στραπάτσα του, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ τις συνειδήσεις και πολύς κόσμος θα αναζητήσει ξανά το δρόμο της αλήθειας.

    Φυσικά και μεταξύ των ρεβιζιονιστών ηγετών θα ξαναβγούν τα μαχαίρια, κυρίως στην περίπτωση ενός νέου κοινοβουλευτικού τους χαντακώματος, αφού αυτοί, αν και μοστράρονται για πούροι επαναστάτες "παντός καιρού", παραμένουν σε όλους τους καιρούς απλοί ρεφορμιστές, προσανατολισμένοι πρωτίστως στην εκλογική-κοινοβουλευτική "μάχη", ακόμα και για τις καρέκλες σε αντιδραστικές -κυριολεκτικά ψευτοκοινοβουλευτικές- συνελεύσεις του ιμπεριαλισμού, όπως το διαβόητο «ευρω-κοινοβούλιο», ένας ύπουλος ιμπεριαλιστικός (θ)εσμός που οι πραγματικά επαναστάτες κομμουνιστές τον ξεμασκάρεψαν από την πρώτη στιγμή που η ντόπια αντίδραση μάντρωσε και τη χώρα μας στην ΕΟΚ-ΕΕ.

    Πέρα όμως από τις όποιες αναπόφευκτες φραξιονιστικές κόντρες των αναθεωρητών ηγετών "μας", εξαιτίας των μελλοντικών τους  στραπάτσων, ένα νέο ρεύμα γνήσιας επαναστατικής ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ του μασκαρεμένου σημερινού ρεβιζιονισμού θα ξαναδημιουργηθεί αναπόφευκτα στις γραμμές του «επίσημου ΚΚΕ», αργά ή γρήγορα. Γιατί το επίσημο ΚΚΕ συγκεντρώνει τη μεγάλη μάζα των κομμουνιστών αυτής της χώρας, άρα και πολύ μεγάλο μέρος από τα πιο πρωτοπόρα στοιχεία του ελληνικού λαού

    Πρέπει να είναι, λοιπόν, έτοιμο για τη φάση αυτή  ένα ενωμένο - εκ βάθρων ανασυγκροτημένο-  Μ-Λ κίνημα, ώστε να πάρει μαζί του τους αγωνιστές και να ξαναχτίσει το ΚΚΕ που μας αξίζει.

   Γιατί αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα να ξαναχτιστεί το πραγματικό ΚΚΕ, για να ανοίξει ο δρόμος της λευτεριάς. Και θα ξαναχτιστεί, αφού πρώτα απομακρυνθούν τα βάτα και τα τσουκνίδια που σκέπασαν αυτό το δρόμο.

    Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για τα χρόνια που μας απομένουν. Όσοι το καταλαβαίνετε, όσοι το δέχεστε, πάρτε τις αποφάσεις σας.


Η Συντακτική Επιτροπή της sispirosi.gr

3-3-2019


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήτω η Τρίτη Διεθνής

 

 

Επιλέξτε το σύνδεσμο που ακολουθεί για να συνδεθείτε με δημοσίευμα του ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΥ όπου θα ακούσετε τον Ύμνο της ΔΙΕΘΝΟΥΣ"


https://www.imerodromos.gr/ebros-tis-ghs-i-kolasmeni/

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση