αρχική σελίδα παιδεία Επιχείρηση λάσπης ενάντια στο αγωνιζόμενο μαθητικό κίνημα του Βόλου - Η ΚΝΕ καταγγέλλει γνωστό αντιδραστικό δημοσιογράφο...

Δημοφιλή

Επιχείρηση λάσπης ενάντια στο αγωνιζόμενο μαθητικό κίνημα του Βόλου - Η ΚΝΕ καταγγέλλει γνωστό αντιδραστικό δημοσιογράφο... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Από το Τομεακό Συμβούλιο Μαγνησίας της ΚΝΕ   
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 19:11
    Αποτέλεσμα εικόνας για μαθητικές κινητοποιήσεις στο Βόλο
  

     Απ' αφορμή τις δηλητηριώδεις αντικομμουνιστικές "πρόκες" που εξαπέλυσε χτες εναντίον του αγωνιζόμενου μαθητικού και φοιτητικού κινήματος του Βόλου, μέσα από τις σχολιογραφικές στήλες της τοπικής αστικής εφημερίδας "ΘΕΣΣΑΛΙΑ", ένας από τους πλέον συνειδητούς δημοσιογραφικούς απολογητές και προπαγανδιστές του σάπιου καπιταλισμού στην περιοχή μας, ο οποίος υπογράφει με τα αρχικά ΔΗΜΟ.Σ. (και ο νοών νοείτω, αφού όλοι γνωριζόμαστε σ' αυτό τον τόπο), το Τομεακό Συμβούλιο Μαγνησίας της ΚΝΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΝΕ
   


    Γνωστός, για τις αντιλήψεις του, «δημοσιογράφος» άφησε για λίγο το αγαπημένο του χόμπι, ως γραφείο Τύπου των διάφορων φασιστοειδών, για να ξεράσει τον οχετό του ενάντια στην ΚΝΕ και τους μαθητικούς αγώνες.
    Δεν του έφταναν οι καθημερινές παρελάσεις των «γνωστών-αγνώστων» χρυσαυγιτών από την ραδιοφωνική του εκπομπή και ασχολήθηκε γκεμπελίστικα με τα αιτήματα των σχολείων στη χτεσινή κινητοποίηση, γράφοντας χοντροειδή ψέματα ότι δήθεν οι μαθητές ζητάνε τριγωνικές τυρόπιτες!
    Μάλλον από τη φούρια του να χύσει το δηλητήριό του, δεν διάβασε ούτε καν την εφημερίδα στην οποία γράφει, μιας και 5 σελίδες πιο πέρα, στο ρεπορτάζ, αναφέρονται τα αιτήματα των 15μελών των σχολείων που πήραν απόφαση για τη χτεσινή κινητοποίηση και τα κατέθεσαν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο τέλος της πορείας τους!
   Τον «αδειάζει» η ίδια του η εφημερίδα!
    Εκείνος, βέβαια, ακάθεκτος, στην άλλη όχθη και αγκαζέ με κάτι σκόρπια γραφικά χρυσαυγιτάκια που έσκουζαν χτες πως συμφωνούν με τον νόμο Γαβρόγλου και απαιτούσαν από διευθυντή να «καταστείλει» τον αγώνα.
    Προς κακή τους τύχη όμως, οι μαθητές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν την πάλη για ένα σχολείο που μορφώνει και δεν εξοντώνει.
    Με κάτι τέτοια, τελικά, ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι και γνωρίζουν και οι μαθητές και οι γονείς τους που στενάζουν από τα φροντιστήρια, την υποχρηματοδότηση των σχολείων, την αβεβαιότητα για το αύριο, ποιον έχουν δίπλα τους και ποιον απέναντί τους.

Το Τομεακό Συμβούλιο Μαγνησίας της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΝΕ)
30-10-2018.

   Αποτέλεσμα εικόνας για μαθητικές κινητοποιήσεις στο Βόλο 29 Οκτωβρίου
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση