αρχική σελίδα πολιτική Αγώνας ενάντια στην πανούκλα των ιδιωτικοποιήσεων! Το πρώτο βήμα στο συλλογικό αγώνα της εργατικής τάξης για την επανάσταση και το σοσιαλισμό.

Δημοφιλή

Αγώνας ενάντια στην πανούκλα των ιδιωτικοποιήσεων! Το πρώτο βήμα στο συλλογικό αγώνα της εργατικής τάξης για την επανάσταση και το σοσιαλισμό. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας.   
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 04:51

22-28 του Οκτώβρη 2018

αλλά και κάθε μέρα, παντού!

Όλοι αποφασιστικά, μαζί με το Π.Α.ΜΕ.

στον παγκόσμιο εργατικό αγώνα κατά των αγοραίων κοράκων!

Για να μείνουμε Άνθρωποι - για να χτίσουμε έναν αληθινά ανθρώπινο κόσμο.
   Σε μιαν εποχή κατά την  οποία τους παραδοσιακούς "πινοτσετικούς" καραδεξιούς-κατάμαυρους βρικόλακες -τύπου Μητσοτάκη- Βορίδη -Μαρίνου -Πορτοσάλτε και σία-, τους έχει ξεπεράσει κατά πολύ σε ..."'έμπνευση και αποτελεσματικότητα" ( ως προς το ξεπούλημα των πάντων στους αχόρταγους κεφαλαιοκράτες αφεντάδες της) η ξεπουλημένη ψευτοαριστερή, οπορτουνιστική -και  αηδιαστική μέχρις εμετού- ...τσογλαναρία του κερατά...

   Σε μιαν εποχή κατά την οι τσιπρο-καμμένοι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι και αγύρτες  (τα πλέον αχρεία ξεσκονόπανα της πιο μαύρης αντίδρασης και της  πλέον αισχρής αμερικανοκρατίας) παρέδωσαν στο υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων ακόμη και τους αρχαιολογικούς χώρους της πατρίδας μας, τα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς στο διάβα των αιώνων...

     Σε μια τέτοια κατάμαυρη εποχή,  όλο το βάρος της υπεράσπισης των δημόσιων αγαθών της ζωής και του πολιτισμού του Ανθρώπου, όλων όσα μάς κάνουν να λεγόμαστε Άνθρωποι, πέφτει πια αποκλειστικά σε μας και στις δικές μας τις πλάτες: στην εργατική τάξη και στην κομμουνιστικής της πρωτοπορεία!

    Παίρνουμε αποφασιστικά μέρος μαζί με το Π.Α.ΜΕ. στον παγκόσμιο εργατικό-λαίκό αγώνα ενάντια στην πανούκλα των ιδιωτικοποιήσεων. και διακηρύσσουμε ότι η υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών από την αγοραία κερδοσκοπική πανούκλα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του αγώνα για τη διάσωση, διεκδίκηση και αποφασιστική διεύρυνση των δικαιωμάτων της εργαζόμενης κοινωνίας, για το ψωμί και τη δημοκρατία του Λαού.

    Η νικηφόρα πάλη ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και στους αναίσχυντους πολιτικάντηδες που τις προωθούν μπορεί να γίνει το πρωτο βήμα για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού- λαϊκού κινήματος διεθνώς και για την αποφασιστική οργάνωσή του στον αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και το Σοσιαλισμό.
    Ο αγώνας είναι μπροστά μας και οι καιροί δεν περιμένουν.
    Όλοι στον οργανωμένο ταξικό αγώνα για να συντρίψουμε τις κεφαλαιοκρατικές βδέλες που λυμαίνονται τις ζωές μας.
    Όλοι στον καθημερινό αγώνα που ξυπνά, ανεβάζει και καταξιώνει τον Εργάτη, τον Υπάλληλο, τη Νεολαία μας.
   Συντρίβουμε τις ιδιωτικοποιήσεις και τα πολιτικάντικα λαμόγια που τις λανσάρουν, για να ανοίξουμε το δρόμο στο Μέλλον, στη Λεύτερη και Πολιτισμένη Πανανθρώπινη Ζωή.
Η sispirosi.gr
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση