αρχική σελίδα πολιτική Η αντικομμουνιστική τρομοκρατία δεν θα περάσει. Του λαού η πάλη θα τη σπάσει!

Δημοφιλή

Η αντικομμουνιστική τρομοκρατία δεν θα περάσει. Του λαού η πάλη θα τη σπάσει! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας με αναδημοσίευση ανακοινώσεων του ΚΚΕ και του ΚΚΕ(μ-λ)   
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 09:37

ΟΜΟΘΥΜΗ η καταδίκη της σύλληψης των 4 Κομμουνιστών στη Λάρισα για το μέγα ..."αδίκημα" της αφισοκόλλησης
(και κυρίως για το ...ακόμη μεγαλύτερο: το  ξύπνημα των λαϊκών συνειδήσεων)

Ανακοινώσεις αποφασιστικής καταδίκης της αντικομμουνιστικής κρατικής τρομοκρατίας
  από το ΚΚΕ και το ΚΚΕ(μ-λ)
   Στη Λάρισα, την Κυριακή 2 του Σεπτέμβρη 2018, αστυνομικά όργανα του υπουργείου κρατικής καταστολής αναβίωσαν ξανά τις μέρες του σκοτεινού φασιστικού παρελθόντος αυτού του τόπου, προβαίνοντας σε σύλληψη και ολονύκτια κράτηση τεσσάρων μελών του ΚΚΕ που κολλούσαν αφίσες για τις εκδηλώσεις του επικείμενου φεστιβάλ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα η λεγόμενη "δικαιοσύνη" απήγγειλε σε βάρος τους κατηγορίες για δήθεν διακεκριμένη φθορά  και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5 Ιούνη του 2019. 
    Τα ίδια Παντελάκη μου, λοιπόν... Οι συνηθισμένοι, δηλαδή, ρόλοι του συστήματος της κρατικής καταστολής για άλλη μια φορά, για εκατομμυριοστή φορά στην οθόνη μας: οι "μπάτσοι" περνάνε ττις χειροπέδες στους κομμουνιστές και οι αστοί δικαστάδες τούς τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί, όχι φυσικά για την ανύπαρκτη φθορά της δημόσιας περιουσίας, μιας δημόσιας περιουσίας που μόνον οι κομμουνιστές την υπερασπίζονται στο σύνολό της από την επικείμενη καπιταλιστική λεηλασία(απ' αυτή την καθημερινή λεηλασία που γίνεται βάσει νόμων και ολάκερης της θεσμοθετημένης κρατικής αδικίας), αλλά  για να κοιμούνται ήσυχα -ότι δεν κινδυνεύει η λεία τους- τα καρχαριοειδή ζάπλουτα αρπακτικά που δυναστεύουν την καπιταλιστική κοινωνία. Σ' αυτά ακριβώς τα αρπακτικά ανήκει όλος ο κρατικός μηχανισμός στο κεφαλαιοκρατικό κόσμο, αστυνομία και δικαστικό σώμα. Κεφαλαιοκρατική δικτατορία είναι το σημερινό καθεστώς και αυτό παλεύουν να ανατρέψουν οι κομμουνιστές παντού στον κόσμο
     Βλέπετε όμως, φίλοι και συναγωνιστές η αφύπνιση των συνειδήσεων,ακόμη και η πιο απλή, όπως μια αφισοκόλληση για πολιτική εκδήλωση τσούζει και τσουρουφλίζει τους λαογδάρτες και μαντρόσκυλά τους, που συναποτελούν διεθνώς το παρασιτικό και σάπιο ως το μεδούλι κρατικο-καπιταλιστικό οικοδόμημα με τους θεσμούς του... Ιδιαιτέρως δε στη σημερινή εποχή του διαρκούς εκφασισμού των πάντων και της επιστροφής στην ιδεολογία του μεσαίωνα, όπυ δεσπόζει ο αντικομμουνισμός και κάθε αντιδραστική λόξα.
     Έκαστος εφ ώ ετάχθη, λοιπόν, μέχρι φυσικά ο λαός να σαρώσει την εκμεταλλευτική κοινωνία και να αποδώσει την πραγματική δικαιοσύνη προς κάθε κατεύθυνση, εξαλείφντας συνολικά την κόπρο του Αυγείου.
    Όπως χαρακτηριστικά μας γράφει ένας φίλος αναγνώστης, ο οποίος και έσπευσε να μας στείλει το μαντάτο από τη Λάρισα, "η βρώμικη αυτή νέα υπόθεση της κρατικής καταστολής του εκ μέρους ευρωενωσιακού ελλαδικού υπο-κράτους εναντίον των κομμουνιστών αποτελεί τη νέα έκδοση της χούντας στον τόπο μας"
   Επιπλέον, συμπληρώνει χαρακτηριστικά ότι και μέσα από την επίθεση αυτή το βαθύ αστικό κράτος "φτιάχνει το 'κλίμα' της αγοράς και  των αγορών", δηλαδή ουσιαστικά διαφημίζει στους ντόπιους και  ξένους εκμεταλλευτές του εργατικού-λαϊκού ιδρώτα ότι η κρατική εξουσία είνααι εδώ για να τσακίζει και να τρομοκρατεί όποιους αντιπαλεύουν την αγοραία εκμετάλλευση του ανθρώπου. Και συνεχίζει ο αναγνώστης μας με την παρατήρηση ότι συνυπεύθυνοι με τα αστυνομικο-δικαστικά μισθοφορικά όργανα της κρατικής καταστολής είναι και όλοι ανεξαίρετα οι ψευτοαριστεροί σημερινοί διαχειριστές της αστικής εξουσίας από τον ανεκδιήγητο Τσίπρα και την νέα μπατσο-υπουργίνα του, τη Γεροβασίλαινα, ως και τους κ.κ. "βο(υ)λευτές του λεγόμενου 'ΣΥΡΙΖΑ', που κοιτάζουν εκστασιασμένοι τον ουρανό των αγορών", έχοντας μεθύσει από το πιοτό της πλουτοκρατίας και από τη γοητεία του χρήματος και της χλίδας, την οποία η αστική τάξη μοστράρει σαν βραβείο και κίνητρο αντικομμουνιτικής δράσης σε όλους τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες, όπως βεβαίως και και στους άλλους μεγαλοϋπαλλήλους που μπήκαν ως τα μπούνια στη δούλεψή της, λησμονώντας την ταξική καταγωγή τους...
    Μέχρι φυσικά τη στιγμή που ο αφυπνισμένος  και καλά οργανωμένος κόσμος της δουλειάς κάνει θρύψαλα το γυάλινο πύργο της μπουρζουαζίας και στείλει "στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας" όλα τα συνειδητό υπηρετικό της προσωπικό. Πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή θα είναι η έμπρακτη και αποφασιστική συντριβή με την πάλη του λαού μας, τόσο της συγκεκριμένης υπόθεσης κρατικής τρομοκρατίας, όσο και κάθε παρόμοιας ιστορίας στο μέλλον.
    Η sispirosi.gr μαζί με τη δική της αυτονόητη καταδίκη της απαράδεκτης σύλληψης και της δικαστικής ταλαιπώριας  των συντρόφων και συναγωνιστών μας, μεταφέρει σήμερα την ομόθυμη πολιτική καταδίκη της νέας αυτής βρωμερής ιστορίας εκ μέρους όλων των κομμουνιστών και πραγματικά αριστερών οργανώσεων αυτής της χώρας.

    Δημοσιεύουμε χαρακτηριστικά τις ανακοινώσεις του ίδιου του ΚΚΕ αλλά και του ΚΚΕ(μ-λ), που έφτασαν άμεσα στην ιστοσελίδα μας:


1.


Αποτέλεσμα εικόνας για κκε


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Λ. Ηρακλείου 145- 142 31 ΠΕΡΙΣΣΟΣ

τηλ.:210-2592418 fax: 210-2592388

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , http://www.kke.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

    Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο κρούσμα αυταρχισμού, ενταγμένο στη συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού, αυτή τη φορά σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ, στη Λάρισα, τα οποία χτες βράδυ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το Φεστιβάλ, που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ.

    Τα στελέχη του ΚΚΕ, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, συνελήφθησαν από πολυμελείς δυνάμεις της άμεσης δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, κρατήθηκαν όλη νύχτα, το πρωί προσήχθησαν στην εισαγγελία με χειροπέδες στα χέρια, συνοδεία πολυμελούς και πάνοπλης δύναμης της ασφάλειας και παραπέμφθηκαν σε δίκη, με την απίστευτη κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας!

    Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι υπόλογη και οφείλει να δώσει εξηγήσεις, για το νέο κρούσμα αυταρχισμού σε βάρος του ΚΚΕ.   Απάντηση σε κάθε περίπτωση θα δώσουν τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με την καθημερινή δράση τους για την επιτυχία των εκδηλώσεων του φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.2.


Αποτέλεσμα εικόνας για κκε μ-λ


Ανακοίνωση – Καταγγελία

     Το ΚΚΕ (μ-λ) καταγγέλλει την σύλληψη, την ολονύκτια κράτηση και την προσαγωγή σε δίκη, μελών και στελεχών του ΚΚΕ στην Λάρισα το βράδυ της Κυριακής 2/9 με την κατηγορία της «διακεκριμένης φθοράς» επειδή κολλούσαν αφίσες και έγραφαν συνθήματα. Καταγγέλλει επίσης την μεταφορά τους το πρωί της Δευτέρας 3/9 στα δικαστήρια με χειροπέδες και ενισχυμένη αστυνομική φρουρά.
Το γεγονός αυτό ούτε τυχαίο είναι ούτε μεμονωμένο. Είναι ενταγμένο στην πολιτική της επίθεσης ενάντια στον εργαζόμενο λαό, τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του, που ακολουθεί η κυβέρνηση και υλοποιούν οι μηχανισμοί καταστολής. Η πολιτική της λιτότητας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας, της εξάρτησης από τους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ - ΕΕ επιβάλλεται στον λαό μέσα από την ένταση της τρομοκρατίας και την φασιστικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.
     Απέναντι σε αυτή την πολιτική δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τους εργαζόμενους και τη νεολαία από τον δρόμο της Αντίστασης και της Διεκδίκησης.
     Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει!


ΚΚΕ(μ-λ)

Λάρισα 03/09/2018.Αποτέλεσμα εικόνας για δεν θα περάσει η κρατική καταστολή
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση