αρχική σελίδα βιβλιοθήκη ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑΣ: "Από το συναγωνιστή και φίλο Γ.Κ." (Ο τρίτος συγκεντρωτικός τόμος της αρθρογραφίας του Γ.Κ. στην ιστοσελίδα μας)

Δημοφιλή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑΣ: "Από το συναγωνιστή και φίλο Γ.Κ." (Ο τρίτος συγκεντρωτικός τόμος της αρθρογραφίας του Γ.Κ. στην ιστοσελίδα μας) PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Γιώργο Καραστατήρα   
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 22:30
Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθερο βημα πολιτων σισπιροση
"Από το συναγωνιστή και φίλο Γ.Κ."
Η αρθρογραφία του Γιώργου Καραστατήρα στη sispirosi.gr απο το Νοέμβρη του 2015 ως και το Μάη του 2018
   Η ιστοσελίδα μας, ξεκινώντας τη νέα της προσπάθεια,θεωρεί πρωταρχική της υποχρέωση να δημοσιεύσει με τη μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου το σύνολο της δημοσιευμένης σ' αυτές τις στήλες αρθρογραφίας του συναγωνιστή μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ, του ιδρυτή, πρώτου στη σειρά καθοδηγητή και παντοτινού συνεργάτη και εμψυχωτή της διαδικτυακής αυτής, λεύτερης αγωνιστικής μας έπαλξης.
   Δίνουμε, λοπόν, στη δημοσιότητα τον τρίτο συγκεντρωτικό τόμο της αρθρογραφίας του Γιώργου, που κοσμεί τη sispirosi.gr, με την ελπίδα το απόσταγμα της πείρας και της γνώσης του και η αδιάκοπη προσπάθειά του για την κοινωνική αλλαγή, στην πρώτη γραμμή της ταξικής πάλης, να γίνει παράδειγμα και μάθημα ζωής και αγωνιστικότητας για όλους μας και κυρίως για τη νέα γενιά του τόπου μας.
   Καλή και δημιουργική μελέτη, φίλοι αναγνώστες!
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση