αρχική σελίδα πολιτική ΚΚΕ (μ-λ): Καμιά νέα βάση, καμιά διευκόλυνση στους ιμπεριαλιστές φονιάδες των λαών

Δημοφιλή

ΚΚΕ (μ-λ): Καμιά νέα βάση, καμιά διευκόλυνση στους ιμπεριαλιστές φονιάδες των λαών PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από το ΚΚΕ(μ-λ)   
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 22:17

Αποτέλεσμα εικόνας για ξω το ΝΑΤΟ από Βαλκάνια και Μεσόγειο · Έξω οι βάσεις του θανάτου - Έξω απ’την ΕΕ

Σχετικά με τα σενάρια για παραχώρηση βάσης στους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές στο ...αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου του Βόλου

   Πριν λίγη μόλις ώρα, αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, η αγωνιστική ιστοσελίδα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ (http://antistasimagnesia.blogspot.gr/) έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση του ΚΚΕ (μ-λ) σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χτές στο διαδίκτυο για παραχώρηση νέας βάσης στους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές δολοφόνους των λαών μέσα στο ...ελληνικό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου δίπλα στον Αλμυρό Μαγνησίας και περίπου 25 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου!!

  Η sispirosi.gr αναδημοσιεύει την ανακοίνωση  του ΚΚΕ (μ-λ) και καταδικάζει κατηγορηματικά κάθε παρόμοια νέα πράξη υποτέλειας του ελληνικού καπιταλισμού στους ιμπεριαλιστές πάτρωνες και δανειοδότες της εκμεταλλευτικής εξουσίας του και του παρασιτισμού του. Ευνόητο είναι ότι αποτελεί πρώτιστο καθήκον της εργατικής τάξης και του λαού της Μαγνησίας, με πρωτοπόρους τους κομμουνιστές, καi φυσικά του κάθε πραγματικά αριστερού δημοκράτη και πατριώτη, να αποτρέψουμε με γενικό ξεσηκωμό κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης του τόπου μας στους αμερικάνους εμπρηστές του πολέμου.


ΒΟΛΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ - ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ - ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ!

   Διαβάσαμε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης για σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την παραχώρηση αεροπορικής βάσης στους φονιάδες του ΝΑΤΟ,

κάνοντας λόγο για κάποιο από τα αεροδρόμια σε Ανδραβίδα, Νέα Αγχίαλο και Καλαμάτα. Ενώ τον περασμένο Ιούνιο, υψηλόβαθμο κλιμάκιο αξιωματούχων της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας κάτω από απόλυτη μυστικότητα, είχε επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις της 110Π.Μ. στην Λάρισα.

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πιστή στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, δίνει όλο και περισσότερο γη, θάλασσα και αέρα της χώρας στους Αμερικάνους. Αλυσοδένουν ολοένα και περισσότερο το λαό και τη χώρα στο άρμα της εξάρτησης. Τη μετατρέπουν σε ορμητήριο των φονιάδων και την εμπλέκουν σε επιθετικούς άξονες με Ισραήλ και Αίγυπτο και στις επεμβάσεις και τους φιλοπόλεμους σχεδιασμούς του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

    Τέτοιου είδους κινήσεις είναι άκρως επικίνδυνες για το λαό μας, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο, όπου η ένταση των ανταγωνισμών των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας) στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου παροξύνονται και εκμεταλλεύονται τις αντιθέσεις και τις μωροφιλοδοξίες των αστικών τάξεων Ελλάδας-Τουρκίας για αναβαθμισμένο ρόλο στην περιοχή, κλιμακώνοντας επικίνδυνες εξελίξεις για τους λαούς.

    Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τους σχεδιασμούς της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ και την κυβερνητική πολιτική που τους υπηρετεί.

Καλούμε την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία να αναπτύξουν τους αγώνες και τις αντιστάσεις τους κόντρα στην επιθετική πολιτική κυβέρνησης– κεφαλαίου– ιμπεριαλιστών. Να ενισχύσουμε την αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική κατεύθυνση.

Ενάντια στους ιμπεριαλιστές, τον πόλεμο και τους εθνικισμούς, για την αλληλεγγύη και τη φιλία των λαών.

• Καμιά νέα βάση του ΝΑΤΟ - Καμιά διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών

• Όχι στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό και τους εθνικισμούς

• Έξω το ΝΑΤΟ από Βαλκάνια και Μεσόγειο

• Έξω οι βάσεις του θανάτου - Έξω απ’την ΕΕ

• Κάτω η πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ


Αποτέλεσμα εικόνας για κκεμ-λ


 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση