αρχική σελίδα βιβλιοθήκη Από σήμερα μόνο στη βιβλιοθήκη μας, συγκεντρωτικά και με τη μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων, κάμποσα πολύτιμα, αλλά ως τώρα διάσπαρτα, παλαιότερα άρθρα συνεργατών της ιστοσελίδας μας!
Από σήμερα μόνο στη βιβλιοθήκη μας, συγκεντρωτικά και με τη μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων, κάμποσα πολύτιμα, αλλά ως τώρα διάσπαρτα, παλαιότερα άρθρα συνεργατών της ιστοσελίδας μας! PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας .   
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 16:36
 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθερο βημα πολιτων σισπιροση

                   
   Αγαπητοί μας φίλοι, αναγνώστες-συναγωνιστές. Η ιστοσελίδα μας περνώντας σε μια νέα φάση της πορείας της, ανανεώνοντας το αρχείο της και για να εξασφαλίσει μεγαλύερη χωρητικότητα για το μέλλον στη διαχείρισή της, αποφάσισε να συμπτύξει κάμποσα παλιότερα δημοσιεύματά της, χωρίς φυσικά να καταργήσει τίποτε απολύτως από αυτά!
   Για το λόγο αυτό από σήμερα, η ιστοσελίδα μας καταργεί μια σειρά από αποσπασματικά παλιά δημοσιεύματά της και σας τα προσφέρει συγκεντρωτικά, μέσα από τις στήλες της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ μας, όπου έχουν συγκεντρωθεί και συστηματοποιηθεί με τη μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων.

    Έτσι από τώρα και στο εξής θα βρίσκετε μόνο στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ μας συγκεντρωμένα και επιμελημένα:

 1. Όλα τα άρθα, όλων των κατηγοριών που δημοσίευσε από το τέλος του 2009 μέχρι και το καλοκαίρι του 2014  ο ιδρυτής και καθοδηγητής της www.sispirosi.gr,  ο συναγωνιστής και αγαπητός μας φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑΣ.
   Πρόκειται για το θεμέλιο και το πολυτιμότερο απόκτημα της ιστοσελίδας μας, στη μελέτη του οποίου πρέπει κάθε φίλος αναγνώστης να έχει άμεση, συνολική εποπτεία, χωρίς να αναγκάζεται τώρα πια να ψάχνει τα διάσπαρτα αυτά άρθρα σε δεκάδες περαμένες μας σελίδες.
   Το σπουδαίο αυτό έργο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ  είναι εδώ και καιρό κωδικοποιημένο στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ μας σε δημοσίευμα με την εξής μορφή:


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑΣ


2009-2014


Στην πρώτη γραμμή του αγώνα


λόγω και έργω!Όλα τα δημοσιευμένα κείμενα  του Γιώργου Καραστατήρα 

στην ιστοσελίδα «Ελεύθερο Βήμα Πολιτών της Σκιάθου www.sispirosi.gr»


Φιλολογική επιμέλεια-σχολιασμοί: Νίκος Παπακωνσταντίνου

Τόμοι πρώτος -δεύτερος   2. Όλες τις αποσπασματικές συνέχειες των ετών 2012-2013 της μελέτης του συναγωνιστή μας Νίκου Παπακωνσταντίνου για την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος στη δεκαετία  του  1950-1960: "Όταν η ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος κρίνεται με βάση τα συμφέροντα της αστικής τάξης...", όπου γίνεται κριτική στις απόψεις του Σπύρου Λιναρδάτου για τα σχετικά γεγονότα που εκείνος είχε αναπτύξει στο έργο του "Από τον Εμφύλιο στη Χούντα".

   Η μελέτη του Νίκου Παπακωνσταντίνου ως ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο και μάλιστα σε δεύτερη συμπληρωμένη έκδοση βρίσκεται ήδη, εδώ και καιρό, στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ της ιστοσελίδα μας με την εξής μορφή:


Νίκος Παπακωνσταντίνου


datauri-file

 

Όταν η ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος
 κρίνεται με βάση τα συμφέροντα της αστικής τάξης …
  «Καθιερωμένα» μυθεύματα και επαναλαμβανόμενες διαστρεβλώσεις της ιστορικής αλήθειας σχετικά με την πορεία του ΚΚΕ και του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος το 1949-1957, στον Α΄ και στο Β΄ τόμο του τετράτομου εμβληματικού έργου του Σπύρου Λιναρδάτου:
«Από τον Εμφύλιο στη Χούντα», (εκδόσεις «Το Βήμα-Βιβλιοθήκη», 2009).

Δεύτερη, συμπληρωμένη έκδοση.
«Ελεύθερο Βήμα Πολιτών-www.sispirosi.gr»


   3. Τη σειρά των 14 συνεχειών που δημοσιεύσαμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 από το βιβλίο του Νίκου Παπακωνσταντίνου για τη Γλώσσα, το γραπτό λόγο και την έκθεση, με τίτλο "ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ".    Το ηλεκτρονικό αυτό βιβλίο, ολοκληρωμένο, δημοσιεύεται ήδη εδώ καιρό στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ της ιστοσελίδας μας, με τη μορφή:

Νίκος Παπακωνσταντίνου


Αποτέλεσμα εικόνας για προσεγγιζοντας την τεχνη του γραπτου λόγου
 Προσεγγίζοντας και κατακτώντας
την τέχνη του γραπτού λόγου

(ολόκληρη η εργασία με τη μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου)

«Ελεύθερο Βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του Λαού - www.sispirosi.gr»

      Με την ευκαιρία των καλοκαιρινών σας διακοπών, η ιστοσελίδα μας σας συνιστά να ανατρέξετε ξανά ή να μελετήσετε για πρώτη φορά, τόσο τα συγκεκριμένα βιβλία των συναγωνιστών-συνεργατών μας, όσο και όποιο άλλο βιβλίο ή κείμενο εσείς θέλετε από τη στήλη της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ μας. Μιας βιβλιοθήκης που φροντίζουμε διαρκώς να την εμπλουτίζουμε με ό,τι πιο αξιολόγο μπορούμε.

   Η sispirosi.gr υπόσχεται στο αναγνωστικό της κοινό που τόσο τη στήριξε και τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για έγκυρη ενημέρωση, βαθύτερο σχολιασμό των γεγονότων  και διαρκή λαϊκή επιμόρφωση.

    ΑΓΩΝΑΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ !

 

www.sispirosi.gr


Βιβλιοθήκη