αρχική σελίδα πολιτική Να ...δημαρχίνα "μάλαμα"! Αριστούχος του αντικομμουνιστικού-αντισοβιετικού ευρω-χαλκείου...

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

Να ...δημαρχίνα "μάλαμα"! Αριστούχος του αντικομμουνιστικού-αντισοβιετικού ευρω-χαλκείου... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ (με τίτλο, εικόνες και πρόλογο επιλογές της ιστοσελίδας μας)   
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 08:54
   Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ τομεακη επιτροπή ευβοιας  Αποτέλεσμα εικόνας για ενάντια στα αντικομμουνιστικά μνημονια
    Η Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ καταγγέλλει απερίφραστα το αντικομμουνιστικό-αντισοβιετικό παραλήρημα της  δημαρχίνας της περιοχής Ιστιαίας-Αιδηψού, κυρίας Λίνας Ευσταθίου. Με τα όσα δημοσίως ξεστόμισε αυτή η κυρία νομίζει βέβαια  ότι ...έκανε "κιμά για τους σκύλους"  την αντιφασιστική εποποιία και τη  νίκη της ΕΣΣΔ και του Κόκκινου Στρατού στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και τη δημιουργία της σοσιαλιστικής κοινότητας που επακολούθησε ως αποτέλεσμα της νίκης...  (Κούνια που την  κούναγε και δαύτην και τους ομοιοπαθείς της...)
   Αγαπητοί φίλοι, μέσα από την ιστοσελίδα μας έχουμε άπειρες φορές καταγγείλει τον κατευθυνόμενο από το σύστημα αντικομμουνιστικό αντισοβιετικό οχετό, που με την πιο χυδαία διαστρέβλωση της ιστορίας του 20ου αιώνα προσπαθεί να συσκοτίσει και να υποτάξει τις συνειδήσεις των λαών στα αδηφάγα συμφέροντα της κεφαλαιοκρατίας. Η φάμπρικα αυτή που στήθηκε από το δυτικό ιμπεριαλισμό εδώ και πολλές δεκαετίες, με άφθονο χρήμα στα μέσα μαζικής εξαπάτησης και σε αδίστακτους "διανοούμενους" του κατεστημένου αστικού "πνευματικού βούρκου", στις μέρες μας έχει ως κύριο "μαέστρο" της την ηγεσία σύμπασας της διαβόητης Ευρω-ένωσης, αυτού δηλαδή του ιμπεριαλιστικού κέντρου που αποτελεί σύμβολο της αγιάτρευτης οικονομικής κρίσης, της πιο βρομερής σαπίλας και της έσχατης πολιτικής και πολιτιστικής  παρακμής.
Ο αντικομμουνισμός, άλλωστε, της ΕΕ αποτελεί την κοινή βάση πάνω στην οποία βρήκε ρίζες και ξανασήκωσε κεφάλι ο φασισμός κι ο ναζισμός, ο σοβινισμός, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία.  
    Η δημαρχίνα της Ιστιαίας-Αιδηψού, την οποία ξεσκεπάζει και καταγγέλλει η σημερινη ανακοίνωση του ΚΚΕ, αποτελεί ένα ακόμα τυπικό δείγμα βαμμένου αντικομμουνιστή πολιτικάντη του ευρω-καπιταλιστικού καθεστώτος. Απλώς η δράση της,και συνεπώς και η ζημιά που προσπαθεί να κάνει αυτή η κυρία, εντοπίζονται σε ...επαρχιακή  τοπική κλίμακα!  Είναι μια ...μικροεργολάβος του αντικομμουνισμού-αντισοβιετισμού στα όρια του Δήμου του οποίοιυ -ατυχώς- και ηγείται... Αυτό φυσικά δεν πρέπει επουδενί να μας κάνει να εφησυχάζουμε, γιατί η ζημιά είναι πάντα ζημιά, και όπως έλεγε ο εξπέρ του αντικομμουνισμού, ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ (το ίνδαλμα όλων των πολιτικών λακέδων του σκοταδισμού) ... "Πες-πες, κάτι θα μείνει!". Ακριβώς για να μην απομείνει ούτε λιθαράκι από τον άγονο αυτό πετρότοπο και λασπότοπο του ευρωλακέδικου αντικομμουνισμού, η sispirosi.gr δημοσιεύει σήμερα τη σχετική καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ στη γειτονική μας Εύβοια. Και εφιστά την προσοχή και την επαγρύπνηση όλων των συντρόφων και συναγωνιστών μας, ώστε να μην μένουν ποτέ αναπάντητες τέτοιες ιταμές προκλήσεις.
 
 Η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής

    Σε προηγούμενη ανακοίνωση της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ με αφορμή την συζήτηση και απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού για την έγκριση του Ευρωπαϊκού έργου (προγράμματος) “REMEDY”, είχε επισημανθεί: "Τεράστιες ευθύνες επωμίζονται και η δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας - Αιδηψού για την απόφαση που πήραν να ενισχύσουν αυτές τις αντιδραστικές, επικίνδυνες πολιτικές, προκειμένου, όπως δικαιολογήθηκαν, να εξασφαλίσουν κάποια κονδύλια από την ΕΕ".

   Η κυρία Δήμαρχος στο δελτίου Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει: "Ως μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “REMEDY”, για την ιστορική μνήμη ενάντια στα ολοκληρωτικά καθεστώτα, έλαβε μέρος στη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση των χωρών που συμμετέχουν, η οποία συνέπεσε μάλιστα με την 71η επέτειο του Ολοκαυτώματος (27η Ιανουαρίου). Η συνάντηση έγινε στη Κρακοβία της Πολωνίας 52 χλμ. ΝΔ του περιβόητου στρατοπέδου Άουσβιτς, συμβόλου του Ολοκαυτώματος και της ιστορικής μνήμης των Ευρωπαίων για τα φρικτά δεινά του ολοκληρωτισμού" και ότι έγινε επίσκεψη στο "πλέον αντιπροσωπευτικό Μουσείο για τα απερίγραπτα εγκλήματα, που επιτελέσθηκαν κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο σε βάρος εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, στο όνομα παρανοϊκών ιδεολογιών ολοκληρωτικού χαρακτήρα".

    Στην κ. Δήμαρχο "αξίζουν" συγχαρητήρια για τη διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας που επιχειρεί, την λήθη (και όχι την ιστορική μνήμη) που θέλει να σπείρει και με περίσσιο θράσος αποτυπώνει μόλις μέσα σε λίγες αράδες. Ακόμη και στην αναφορά της στο Άουσβιτς δεν λέει κουβέντα για το ναζισμό - φασισμό. Στο Άουσβιτς, στο Νταχάου και δεκάδες άλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης - εξόντωσης, μαρτύρησαν εκατομμύρια λαών της Ευρώπης, των Βαλκανίων των κατακτημένων χωρών από τους ναζιστές - φασίστες.

   Αυτά τα στρατόπεδα τα γκρέμισε ο Κόκκινος στρατός και απελευθέρωσε τους κρατούμενους στην προέλαση του προς το Βερολίνο. Την 27 Ιανουαρίου ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος απελευθέρωσε το Άουσβιτς. Γιατί το αποσιωπά η κυρία Δήμαρχος;


Οι Σοβιετικοί στρατιώτες απελευθερώνουν το Άουσβιτς

Οι Σοβιετικοί στρατιώτες απελευθερώνουν τους κρατουμένους του Άουσβιτς (Γενάρης 1945)

Εικόνα από τον 902gr


Αποτέλεσμα εικόνας για ενάντια στα αντικομμουνιστικά μνημονια

Η συντριβή του φασισμού (Βερολίνο 1945)

    Το κυριότερο είναι όμως ότι μιλά για ολοκληρωτισμό και ολοκληρωτικές ιδεολογίες με σκοπό την ανιστόρητη ταύτιση φασισμού - κομμουνισμού. Η ΕΕ και μέσω του προγράμματος “REMEDY” έχει πολύ συγκεκριμένους στόχους: τον αντικομμουνισμό, τη χειραγώγηση των εργατικών λαϊκών συνειδήσεων και κύρια της νεολαίας, χρησιμοποιώντας σαν όπλο την παραχάραξη της ιστορίας και την κατασυκοφάντηση του Σοσιαλισμού. Σε μια σειρά χώρες μέλη της ΕΕ διώκονται ποινικά τα Κομμουνιστικά Κόμματα και η πολιτική δράση των κομμουνιστών. Αυτά δεν τα γνωρίζει η κυρία δήμαρχος; Γιατί τα αποσιωπά;

    Γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους; Είναι τα προγράμματα, τυχόν χρηματοδότηση από την ΕΕ που καθορίζουν το τι θα πει και πως θα το γράψει; Ή κάτι άλλο συμβαίνει;

    Να τα σκεφτούν αυτά οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Να τα αναλογιστούν οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και οι απόγονοι τους και να βγάλουν συμπεράσματα τους.


Αποτέλεσμα εικόνας για ενάντια στα αντικομμουνιστικά μνημονια

 

Σχόλια  

 
+4 #1 Διαπιστευτήρια...Γεώργιος Καραστατήρας 06-02-2017 22:44
Τα διαπιστευτήρια στη γκρίζα Αστική Συμμαχία αναλαμβάνουν με περηφάνεια να δώσουν, πολλές φορές, όσοι κατέχουν θέσεις υποστηρικτή της, όσοι θέλουν να σηκώνουν πολύ ψηλά το βλέμμα για να ατενίσουν τη σημαία του χρήματος, που είναι η σημαία της,και κάτω απ' την οποία στρατεύονται,κα μιά φορά χωρίς επίγνωση της κοινωνικής τους θέσης.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση