αρχική σελίδα πολιτική Ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για την ανάπτυξη της κοινωνικής συμμαχίας στην πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, στον αγώνα για την εργατική εξουσία.

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

Ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για την ανάπτυξη της κοινωνικής συμμαχίας στην πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, στον αγώνα για την εργατική εξουσία. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ (αναδημοσίευση από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ)   
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 20:50

 Αναδημοσιεύουμε τις Θέσεις της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΚΚΕ. για το  επικείμενο 20ο Συνέδριο.

    Με το φύλλο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ της Κυριακής, 18 του Δεκέμβρη 2016, η ΚΕ του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα και έθεσε σε δημόσιο διάλογο τις Θέσεις της ενόψει του επικείμενου 20ου συνεδρίου του ΚΚΕ την ερχόμενη άνοιξη. Ήδη το φύλλο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ με το ένθετο έντυπο των ΘΕΣΕΩΝ κυκλοφόρησε πλατιά σε όλη την Ελλάδα.

     Όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα του ΚΚΕ στο φύλλο της τής 24ης-25ης Δεκεμβρίου 2016, ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ με το ένθετο των ΘΕΣΕΩΝ κατέχτησε την πρώτη θέση στην κυκλοφορία των κυριακάτικων εφημερίδων της 18ης/12/2016, με πάνω από 74.000 φύλλα πανελλαδικώς. Και στο νησί μας, τη Σκιάθο, εξαντλήθηκαν όλα τα φύλλα του "ΡΙΖΟΥ" με το ένθετο των ΘΕΣΕΩΝ, τόσο εκείνα που διακίνησε η ΚΟΒ Σκιάθου του ΚΚΕ, όσο και εκείνα που πουλήθηκαν μέσω του πρακτορείου Τύπου. 
     Το κείμενο των ΘΕΣΕΩΝ της ΚΕ του ΚΚΕ για το 20ο Συνέδριο αποτελεί μια βαρυσήμαντη, τεκμηριωμένη και πολυδιάστατη  κοινωνικοπολιτική ανάλυση της σημερινής μας πραγματικότητας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον κόσμο ολάκερο, μια ανάλυση που καταλήγει στις προτάσεις του ΚΚΕ προς την εργατική τάξη και όλο τον εργαζόμενο λαό μας για την επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας μας. Και έτσι όπως εξελίχτηκε η πολιτική κατάσταση, το ΚΚΕ αποδεικνύεται η μοναδική και αναντικατάστατη εκείνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ηγηθεί στον αγώνα του λαού μας για το ψωμί και την αξιοπρέπεια, για τη λευτεριά και το δίκιο, για τη ζωή και το όνειρο.  Είναι εργαλείο αναντικατάστατο. που πρέπει να στηριχτεί για να αποδώσει ό,τι το καλύτερο, να γίνει ο καταλύτης για την είσοδο των εκατομμυρίων εργατών,  των άλλων εργαζομένων, των νέων ανθρώπων αυτού του τόπου στο ιστορικό προσκήνιο, στο καμίνι της ασίγαστης ταξικής πάλης, όπου θα διαμορφωθεί το παρόν και το μέλλον μας.
     Για όλους αυτούς τους λόγους  η ιστοσελίδα μας , η δική σας λεύτερη και μαχητική sispirosi.gr, αποφάσισε σήμερα να αναδημοσιεύσει σε μορφή αρχείου pdf τις ΘΕΣΕΙΣ και να τις θέσει στην κρίση όλων των φίλων και συναγωνιστών που θέλουν να τις μελετήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν το κομματικό έντυπο της 18ης του Δεκέμβρη.
     Ευνόητο είναι ότι όποιος φίλος συναγωνιστής θέλει να γράψει την άποψή του για αυτό το ντοκουμέντο, μπορεί να το κάνει τόσο μέσα από τον οργανωμένο προσυνεδριακό διάλογο που ξεκινάει σύντομα από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, όσο και μέσα από τις δικές μας ανεξάρτητες ηλεκτρονικές "στήλες", αρχίζοντας από σήμερα και έως την πραγματοποίηση του συνεδρίου.
                     Η Συντακτική Επιτροπή της www.sispirosi.gr.


    
"Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις ΘΕΣΕΙΣ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΚΚΕ για το επικείμενο 20ο Συνέδριο"
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση