αρχική σελίδα πολιτική Η Απελευθέρωση της Αθήνας και οι ψευτοαριστεροί σημερινοί διαχειριστές της καπιταλιστικής βαρβαρότητας...

εγγραφή χρήστηΗ Απελευθέρωση της Αθήνας και οι ψευτοαριστεροί σημερινοί διαχειριστές της καπιταλιστικής βαρβαρότητας... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Γ.Κ.   
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 18:58
  Αποτέλεσμα εικόνας για απελευθέρωση αθήνας 1944   Σχετική εικόνα
     Tις τελευταίες μέρες, και με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή (12 του Οχτώβρη) η προπαγάνδα της κυβέρνησης του Τσίπρα οργίασε μέσα από τη ΣΥΡΙΖΟκρατούμενη (πλέον!) κρατική τηλεόραση. Σκοπός των προπαγανδιστικών "image-makers" της ψευτοαριστερής αυτής τυχοδιωκτικής κλίκας ήταν να μας ... πείσουν ότι η παρέα του Τσίπρα συνεχίζει -τάχα- το δρόμο των αγωνιστών της ...ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, ότι -δήθεν- έχει τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά με τους ήρωες και μάρτυρες του ελληνικού Λαού, που έγιναν ολοκαύτωμα στον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Δημοκρατία, Κοινωνική Απελευθέρωση....
       Φυσικά οι παρόμοιοι ισχυρισμοί των δημοσιογραφικών  "ξεσκονόπανων" της καιροσκοπικής κυβερνητικής ομάδας Τσίπρα, τη στιγμή κατά την οποία ξεπούλησε  την πατρίδα, το λαό και πρωτίστως την εργατική τάξη και τα παιδιά της στον ξένο ιμπεριαλισμό και στη ντόπια πλουτοκρατική-καπιταλιστική ολιγαρχία, θα ήταν απλώς γελοίοι, αν δεν ήταν τόσο εξοργιστικά προκλητικοί, ακόμα και για τη στοιχειώδη ανθρώπινη νοημοσύνη. Στη γελοία και ταυτόχρονα εξοργιστική αυτή προσπάθεια  των λιβανιστηριών του Τσίπρα δίνει σήμερα την πρέπεουσα απάντηση μέσω της ιστοσελίδας μας ο φίλος και συναγωνιστής μας Γ.Κ., με επιστολή που μας απέστειλε. Τη δημοσιεύουμε ως έχει:

Αποτέλεσμα εικόνας για απελευθέρωση αθήνας 1944   Αποτέλεσμα εικόνας για απελευθέρωση αθήνας 1944
 
Από δελτίο ειδήσεων της κρατικής ΕΤ 1 :
'Η απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς'
Βλέπουμε στην κρατική τηλεόραση της 'αριστερής' κυβερνητικής Ελλαδικής κεντρικής διοίκησης υπό τον κο Τσίπρα , Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, να αναφέρεται στη λεγόμενη απελευθέρωση της Αθήνας, από τους Γερμανούς μάλιστα, την αντίστοιχη ημερομηνία του 1944. Και άρα γιορτάζεται η επέτειος αυτής της απελευθέρωσης και άρα ας γιορτάσουμε όλοι μαζί, ο Ελληνικός λαός εννοείται, την επέτειο αυτή και αποτίνουμε φόρο τιμής σε αυτή τη μνήμη.
Συγχρόνως, εννοείται, φροντίζουμε αυτή την ελευθερία που απέκτησε ο λαός της Αθήνας, από τότε, την αξιολογούμε αντίστοιχα με τις θυσίες που έκανε πράγματι ο Ελληνικός λαός τουλάχιστον, ώστε να μη βρεθούμε πάλι στο ίδιο θυσιαστήριο επειδή ξεχάσαμε την ιστορία μας, αφού άλλωστε λαός χωρίς ιστορική μνήμη γκρεμίζεται, χάνεται, σβήνει.
Επίσης, βρε παιδί μου, μια τέτοια διοίκηση δεν μπορεί παρά να είναι αριστερή τέλος πάντων, αφού, δεν το λέμε αλλά το υπονοούμε, τους 'Γερμανούς' τους πολέμησαν κυρίως οι 'αριστεροί'!  Ε, να μην του μένει και του Τσίπρα, πχ, λίγη από αυτή τη λαϊκή λεβεντιά βρε παιδί μου. Αμάν πια με 'κείνο το ΚΚΕ! Πάει να τους ξεκολλήσει τις ετικέτες που τους  βοηθάνε να πουλάνε τόσο καλά!
Τι θα κάνει τότε η ΄κυβέρνηση' αυτή χωρίς τις γυαλιστερές αυτές ετικέτες; Πως θα βγάλει σε πέρας το θεάρεστο έργο της σωτηρίας των σωτήρων του 'λαού'; Πως θα σωθεί τέλος πάντων η δημοκρατία της αγοράς; Πως θα σωθεί η στοίχιση του λαού -και των λαών- πίσω από τους νόμους της αγοράς;
Άλλωστε  η 'κυβέρνηση' κάνει αντάρτικο , σαν αριστερή που είναι κιόλας, στους δανειστές, στους ξένους, στη Γερμανία, σ όλους αυτούς τέλος πάντων που παίρνουν τα λεφτά από τον Ελληνικό λαό, που κόβουν συντάξεις, καταργούν τις Συλλογικές συμβάσεις, κλπ, κλπ, όλα τα κακά.
Δεν ξέρουμε μάλιστα μήπως κάνει αντάρτικο και στο ίδιο το ΝΑΤΟ; Αυτό μέλει να το δούμε προσεχώς και έχει μεγάλη πιθανότητα, αφού ένας τέτοιος Τσίπρας κάνει για όλα. Ξέρουν αυτοί που τον φτιάξανε. Τι, μπρίκια κολλάνε;
Τέλος πάντων μας έρχονται κάποια ερωτηματικά στο νου μας. Πχ αφού η Αθήνα λευτερώθηκε από τους Γερμανούς η Γερμανία πάει να πει ότι ήταν ελεύθερη! Αφού την είχαν υπό την διοίκησή τους οι Γερμανοί, εννοείται.
Άρα ο Γερμανικός λαός και όχι φυσικά Γερμανικά παράσιτα, ήταν ελεύθερος!
Μπράβο στην 'αριστερή' κυβέρνηση της Ελλάδας! Τέτοια ελευθερία εισηγείται και με την πολιτική της στο λαό της Ελλάδας, στο λαό της Αθήνας!
Πρέπει να το λέει πολύ η καρδιά τους για κάνουν ένα τέτοιο ανδραγάθημα! Και τους το αναγνωρίζουμε!
Εκτός δε του ότι μας εισηγείται πως η Γερμανία, τότε, ήταν ελεύθερη από τους Γερμανούς Ναζί, μας εισηγείται επίσης ότι η Αθήνα και φυσικά η Ελλάδα λευτερώθηκε!
Αυτό κι αν θέλει να το λέει η καρδιά τους βρε παιδί μου! Γι αυτό τους ξεχώρισαν τα κογκλάβια της διεθνούς, υπερ-εθνικής και πολυ-εθνικής πλουτοκρατίας, πχ όταν έγινε η -ιερή- εξέταση στο Κόμο, αλλά και στο Τέξας.
Πως να έλεγε ένα τέτοιο πράμα μια Νέα Δημοκρατία πχ; Για να μη βάλουμε εκείνο το ανεπανάληπτο ΠΑΣΟΚ που δεν σήκωνε πια άλλο βάρος με τόσο αγώι που είχε κάνει;
Έ,  δεν είναι και τόσο αχάριστα αυτά τα κογκλάβια σχεδιασμού και κατασκευής  'αριστερών' ντελάληδων της ελευθερίας της αγοράς! Φροντίζουν να είναι πάντοτε νεωτεριστές σ' αυτό τους το έργο. Πολλές φορές πιο μπροστά και από το λαϊκό κίνημα, αφού τέτοιους ντελάληδες φύτεψαν και μέσα στα ίδια τα Κομμουνιστικά Κόμματα, ώστε με τη μετάλλαξη που πετύχαιναν, να εργάζονται τα ίδια πια για την διάλυσή τους.
Τέτοιου είδους τεχνίτες είναι οι κύριοι Τσιπραίοι, γι αυτό και έχουν τέτοιου είδους διαπιστευτήρια, ώστε ακόμα και οι ΧΑ να τους χαϊδεύουν στο ξεκίνημα της κυβερνητικής τους θητείας. Αφού άλλωστε τους πριμοδότησαν στη προ-προεκλογική τους εκστρατεία, κατ εντολή των 'μεγάλων' και πολύπειρων αφεντικών.
Με μια τέτοια 'απελευθέρωση' της Αθήνας γιατί να μην το γιορτάζουν και τα καθάρματα των φιλο-Ναζί;
Η ίδια η 'αριστερά' τους αναβαθμίζει και τους βαφτίζει πατριώτες! Αφού πρώτα συνεχίζει το έργο της αποφυγής αποπεράτωσης της δίκης της ΧΑ, όπως ποθούν οι 'μεγάλοι'.
Είναι κι αυτό κομμάτι των μνημονίων των αντι-Σοβιετιστών της κυρίαρχης πολιτικής. Αφού έχουν κάνει και ειδική μέρα μνήμης εξίσωσης φασισμού-Κομμουνισμού, μόνο που ο αντι-Σοβιετισμός τους ακούγεται με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα, αφήνοντας το 'φασισμό' -που προτείνουν- στη θολούρα της λαϊκής υποταγής κάτω από τα κελεύσματα της αγοράς.
Στη θολούρα της υποταγής των λαών στα μονοπώλια, στη δικτατορία του Κεφαλαίου, στην ανάρτηση του χρήματος ως σημαίας, υπέρτατης αξίας του πολιτισμού του γλοιώδους τέρατος της διεθνούς πλουτοκρατίας.
Μπορούν και μετατρέπουν το λαό σε 'λαό' του χρήματος. Μπορούν και γκρεμίζουν τον άνθρωπο για την εντατικοποίηση της σφαγής των κοινωνικών δικαιωμάτων, για τη σφαγή των θυμάτων, για τη σωτηρία των αφεντικών!
Για την εξειδίκευση, στη σημερινή και αμέσως προσεχή φάση, της ανταγωνιστικότητας του Κεφαλαίου, πρόταγμα όλων των βαστάζων του Καπιταλιστικού συστήματος. Της  ιδεοληψίας της λεγόμενης ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Αν κοι απελευθερώθηκε η Αθήνα τότε, που βρίσκεται σήμερα η λευτεριά της αυτή; Χωράει καμιά λευτεριά και δημοκρατία μέσα στον ανταγωνισμό του 'πολιτισμού' σας;
        Από το δελτίο ειδήσεων της κρατικής ΕΤ 1 : 'Η απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς'

       Βλέπουμε στην κρατική τηλεόραση της 'αριστερής' κυβερνητικής Ελλαδικής κεντρικής διοίκησης υπό τον κ. Τσίπρα ,      Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, να αναφέρεται στη λεγόμενη απελευθέρωση της Αθήνας, από τους Γερμανούς μάλιστα, την αντίστοιχη ημερομηνία του 1944. Και άρα γιορτάζεται η επέτειος αυτής της απελευθέρωσης και άρα ας γιορτάσουμε όλοι μαζί, ο Ελληνικός λαός εννοείται, την επέτειο αυτή και αποτίνουμε φόρο τιμής σε αυτή τη μνήμη. 
     Συγχρόνως, εννοείται, φροντίζουμε αυτή την ελευθερία που απέκτησε ο λαός της Αθήνας, από τότε, την αξιολογούμε αντίστοιχα με τις θυσίες που έκανε πράγματι ο Ελληνικός λαός τουλάχιστον, ώστε να μη βρεθούμε πάλι στο ίδιο θυσιαστήριο, επειδή ξεχάσαμε την ιστορία μας, αφού άλλωστε λαός χωρίς ιστορική μνήμη γκρεμίζεται, χάνεται, σβήνει.
      Επίσης, βρε παιδί μου, μια τέτοια διοίκηση δεν μπορεί παρά να είναι αριστερή τέλος πάντων, αφού -δεν λέγεται αλλά υπονοείται- τους 'Γερμανούς' τους πολέμησαν κυρίως οι 'αριστεροί'!  Ε, να μην του μένει και του Τσίπρα, π.χ., λίγη από αυτή τη λαϊκή λεβεντιά, βρε παιδί μου.
      Αμάν πια με 'κείνο το ΚΚΕ! Πάει να τους ξεκολλήσει τις ετικέτες που τους  βοηθάνε να πουλάνε τόσο καλά! Τι θα κάνει τότε η ΄κυβέρνηση' αυτή χωρίς τις γυαλιστερές αυτές ετικέτες;
    Πώς θα βγάλει σε πέρας το θεάρεστο έργο της σωτηρίας των σωτήρων του 'λαού'; Πώς θα σωθεί τέλος πάντων η δημοκρατία της αγοράς;
     Πώς θα σωθεί η στοίχιση του λαού -και των λαών- πίσω από τους νόμους της αγοράς; Άλλωστε  η 'κυβέρνηση' κάνει αντάρτικο, σαν αριστερή που είναι κιόλας, στους δανειστές, στους ξένους, στη Γερμανία, σ ' όλους αυτούς τέλος πάντων που παίρνουν τα λεφτά από τον Ελληνικό λαό, που κόβουν συντάξεις, καταργούν τις Συλλογικές συμβάσεις, κλπ, κλπ, όλα τα κακά!

    Δεν ξέρουμε μάλιστα μήπως κάνει αντάρτικο και στο ίδιο το ΝΑΤΟ; Αυτό μέλει να το δούμε προσεχώς και έχει μεγάλη πιθανότητα, αφού ένας τέτοιος Τσίπρας κάνει για όλα. Ξέρουν αυτοί που τον φτιάξανε! Τι, μπρίκια κολλάνε; 
    Τέλος πάντων, μας έρχονται κάποια ερωτηματικά στο νου μας. Π.χ.: αφού η Αθήνα λευτερώθηκε από τους 'Γερμανούς', η Γερμανία -τότε- πάει να πει ότι ήταν ελεύθερη! Αφού την είχαν υπό την διοίκησή τους Γερμανοί, εννοείται. Άρα ο Γερμανικός λαός και όχι φυσικά τα Γερμανικά παράσιτα, ήταν ελεύθερος!!! 
   Μπράβο στην 'αριστερή' κυβέρνηση της Ελλάδας! Τέτοια ελευθερία εισηγείται και με την πολιτική της στο λαό της Ελλάδας, στο λαό της Αθήνας! Πρέπει να το λέει πολύ η καρδιά τους για να κάνουν ένα τέτοιο ανδραγάθημα! Και τους το αναγνωρίζουμε! Να ταυτίζουν ένα λαό με τους φασίστες! Τον περήφανο Γερμανικό λαό αλλά και τον Ιταλικό λαό, με τους Ναζί και τον Χίτλερ, με τους φασίστες του Μουσολίνι και πάει λέγοντας!
     Εκτός δε του ότι μας εισηγείται πως η Γερμανία -τότε- ήταν ελεύθερη από τους Γερμανούς Ναζί, μας εισηγείται επίσης ότι η Αθήνα και φυσικά η Ελλάδα λευτερώθηκε! 
    Αυτό κι αν θέλει να το λέει η καρδιά τους, βρε παιδί μου! Γι' αυτό τους ξεχώρισαν τα κογκλάβια της διεθνούς, υπερ-εθνικής και πολυ-εθνικής πλουτοκρατίας, π.χ. όταν έγινε η -ιερή- εξέταση στο Κόμο, αλλά και στο ΤέξαςΠώς να έλεγε ένα τέτοιο πράμα μια Νέα Δημοκρατία πχ; Για να μη βάλουμε εκείνο το ανεπανάληπτο ΠΑΣΟΚ, που δεν σήκωνε πια άλλο βάρος με τόσο αγώι που είχε κάνει; 
     Έ, δεν είναι και τόσο αχάριστα αυτά τα κογκλάβια σχεδιασμού και κατασκευής  'αριστερών' ντελάληδων της ελευθερίας της αγοράς! Φροντίζουν να είναι πάντοτε νεωτεριστές σ' αυτό τους το έργο. Πολλές φορές πιο μπροστά και από το λαϊκό κίνημα, αφού τέτοιους ντελάληδες φύτεψαν και μέσα στα ίδια τα Κομμουνιστικά Κόμματα, ώστε με τη μετάλλαξη που πετύχαιναν, εργάζονταν τα ίδια πια για την διάλυσή τους. Τέτοιου είδους τεχνίτες είναι οι κύριοι Τσιπραίοι, γι αυτό και έχουν τέτοιου είδους διαπιστευτήρια, ώστε ακόμα και οι Χ.Α. να τους χαϊδεύουν στο ξεκίνημα της κυβερνητικής τους θητείας. Αφού άλλωστε αλληλο-πριμοδοτήθηκαν, οι μεν από τους δε στη προ-προεκλογική τους εκστρατεία, οι δε από τους μεν κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής τους θητείας, κατ' εντολή των -ίδιων- 'μεγάλων' και πολύπειρων αφεντικών. 
     Με μια τέτοια 'απελευθέρωση' της Αθήνας γιατί να μην τη γιορτάζουν και τα καθάρματα των φιλο-Ναζί; Η ίδια η 'αριστερά' τούς αναβαθμίζει και τους βαφτίζει πατριώτες! Αφού πρώτα συνεχίζει το έργο της αποφυγής αποπεράτωσης της δίκης της ΧΑ, όπως ποθούν οι 'μεγάλοι'. Είναι κι αυτό κομμάτι των μνημονίων των αντι-Σοβιετιστών της κυρίαρχης πολιτικής. Αφού έχουν κάνει και ειδική μέρα "μνήμης" -εξίσωσης ...φασισμού-Κομμουνισμού, μόνο που ο αντι-Σοβιετισμός τους ακούγεται με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα, αφήνοντας το 'φασισμό' -που προτείνουν- στη θολούρα της λαϊκής υποταγής κάτω από τα κελεύσματα της αγοράς. Στη θολούρα της υποταγής των λαών στα μονοπώλια, στη δικτατορία του Κεφαλαίου, στην ανάρτηση του χρήματος ως σημαίας, υπέρτατης αξίας του πολιτισμού του γλοιώδους τέρατος της διεθνούς πλουτοκρατίας. 
     Μπορούν και μετατρέπουν το λαό σε 'λαό' του χρήματος. Όλα τα λεφτά!
     Μπορούν και γκρεμίζουν τον άνθρωπο για την εντατικοποίηση της σφαγής των κοινωνικών του δικαιωμάτων, για τη σφαγή των θυμάτων, για τη σωτηρία των αφεντικών!  Για την εξειδίκευση, στη σημερινή και αμέσως προσεχή φάση, της ανταγωνιστικότητας του Κεφαλαίου, πρόταγμα όλων των βαστάζων του Καπιταλιστικού συστήματος. Της  ιδεοληψίας της λεγόμενης 'ιδιωτικής πρωτοβουλίας'
    Αν λοιπόν απελευθερώθηκε η Αθήνα τότε, που βρίσκεται σήμερα η λευτεριά της αυτή;
    Χωράει καμιά λευτεριά λαού και δημοκρατία μέσα στον ανταγωνισμό του 'πολιτισμού' σας; Τι έχει μεσολαβήσει και μεσολαβεί, ώστε το μαύρο συννεφο της πείνας να επανεμφανίζεται πάνω από τη πόλη της Αθήνας, που ο Αθηναϊκός και ο λαός της Ελλάδας να αντιμετωπίζει με τόση καρτερικότητα. 

Γ.Κ.
16 του Οχτώβρη 2016


Αποτέλεσμα εικόνας για απελευθέρωση αθήνας 1944
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση