αρχική σελίδα πολιτισμός «Ὡς χαρίεν ἅνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾖ». (Τι ωραίος που είναι ο άνθρωπος, όταν είναι άνθρωπος). Ο Λογοτεχνικός και Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός του Συλλόγου Σκιαθιτών "ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ" για το 2016

Δημοφιλή

«Ὡς χαρίεν ἅνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾖ». (Τι ωραίος που είναι ο άνθρωπος, όταν είναι άνθρωπος). Ο Λογοτεχνικός και Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός του Συλλόγου Σκιαθιτών "ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ" για το 2016 PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για τον πολιτισμό
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σκιαθιτών "ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ"   
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 17:54

 

  Αποτέλεσμα εικόνας για Παπαδιαμάντης  Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ
  Ένα σπουδαίο  γεγονός για το νησί της Σκιάθου, ένα νέο αξιόλογο φόρουμ πνευματικής δημιουργίας και καλλιτεχνικής προσφοράς, που θέτουν οι "Δύο Αλέξανδροι" στη διάθεση των δυνάμεων του πνεύματος και της τέχνης  του τόπου μας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
                      Δημοσιεύουμε την προκήρυξη του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης".
 
                                   Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκιαθιτών «Οι Δύο Αλέξανδροι»

 

Λογοτεχνικός – Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός

«Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

  Ο Σύλλογος «Οι Δύο Αλέξανδροι» διοργανώνει Λογοτεχνικό και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό, αφιερωμένο στον μεγάλο μας συγγραφέα Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.

  Λογοτεχνικός Διαγωνισμός: Διαγωνισμός ποιήματος και διηγήματος. Τα έργα υπογραμμένα με ψευδώνυμο, δακτυλογραφημένα, σε τρία αντίτυπα, εσωκλείονται σε φάκελο, με τα στοιχεία του δημιουργού και δίνονται στην κ. Βιβή Μιτζέλου (Εθνική Τράπεζα).

  Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός:Διαγωνισμός Φωτογραφίας και Video.

  Ο Λογοτεχνικός Διαγωνισμός και ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας έχουν θέμα την αθάνατη ανθρωπιστική αρχή του Μενάνδρου:

«Ὡς χαρίεν ἅνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾖ». (Τι ωραίος που είναι ο άνθρωπος, όταν είναι άνθρωπος).

  Τα Video, διάρκειας ως 15 λεπτών, έχουν ως θέμα μία συνέντευξη με ηλικιωμένο/η για την αφήγηση μιας ιστορίας, ενός εθίμου, ένα παραδοσιακό τραγούδι, κλπ, με στόχο την καταγραφή της ζωντανής ιστορίας.

  Η επίδοση των έργων θα γίνεται ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Η βράβευση και η παρουσίαση των έργων θα γίνει σε τιμητική εκδήλωση τον Δεκέμβριο του 2016.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση