αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Στηρίξτε και προωθήστε, με κάθε δυνατή παρέμβαση, το αίτημα των εκπαιδευτικών της Σκιάθου για έκπτωση στα εισιτήρια των πλοίων! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία της Σκιάθου   
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 15:01
 
Να δοθεί έκπτωση
  Αποτέλεσμα εικόνας για να γίνει έκπτωση στα πλοία για εκπαιδευτικούς
στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των εκπαιδευτικών!


   Αυτονόητη και αδήριτη αναγκαιότητα καθίσταται πλέον το πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα σχολεία της Σκιάθου, για μειωμενο εισιτήριο στα πλοία!
    Το αίτημα κατατέθηκε και θα συζητηθεί απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας (ώρα 19.30μ.μ.).
   Δημοσιεύουμε το κείμενο της σχετικής παρέμβασης των εκπαιδευτικών. και πιστεύουμε ότι επιβάλλεται να γίνει αίτημα κοινής πάλης όλων των φορέων της εργαζόμενης Σκιάθου.
 
Α.Κ.Τ. Τρία παλαιότερα ποιήματα, των χρόνων 2004-2009 ... (Νέα ποιητικά δείγματα ευαισθησίας, ανθρωπισμού και ύψιστης κοινωνικής συνειδητοποίησης) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - ποίηση
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Σκιαθίτη ποιητή Α.Κ.Τ.   
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 20:44
   Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ποιητής και η μούσα του
(Ο ποιητής και η Μούσα - έργο του Νίκου Εγγονόπουλου)

    Με τρία ακόμη ποιήματα, δείγματα της κοινωνικής ευαισθησίας, της επαναστατικής συνειδητοποίησης και του βαθύτατου ανθρωπισμού που αγκαλιάζει όλο τον κόσμο, γνωρίσματα που πάντοτε διακρίνουν  το σύγχρονο Σκιαθίτη ποιητή και καλό μας φίλο Α.Κ.Τ.,  εμπλουτίζεται σήμερα η μικρή μας  αγωνιστική ιστοσελίδα.
   Όπως μας επισημαίνει ο ίδιος ο ποιητής  πρόκειται για "...τρία παλιότερα ποιήματα, που γράφτηκαν κάτω από συναισθηματική φόρτιση.  (Χάθηκα, Χρόνος, Χορός)" .
    Ευχαριστούμε τον ποιητή για την εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα μας και δημοσιεύουμε τα κείμενα:
 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! - ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας   
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 19:52
  Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! - ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!
   Ενώ η ψευτοαριστερή κυβέρνηση έχει προ πολλού δώσει γην και ύδωρ στους ντόπιους και ξένους λαογδάρτες, το μόνο που πλέον την ενδιαφέρει είναι να σερβίρει με τέτοιον τόπο τη νέα αντιλαϊκή της πραμάτεια ώστε να μπορεί η προπαγάνδα της να ισχυριστεί "...ότι διασώζεται το αφήγημα του οδικού χάρτη προς την έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία, και συντηρείται η ελπίδα ότι μπορεί να αντιστραφεί κάπως το κοινωνικό και οικονομικό κλίμα...",  όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφει το "ΠΟΝΤΙΚΙ" της 16ης του Μάρτη (σελ.4.)
  Ενάντια στο δυσώδη αυτό προπαγανδιστικό βόρβορο εξαπάτησης του εργαζόμενου λαού μας στρέφεται η πρόσφατη ανακοίνωση του ΚΚΕ που αναδημοσιεύουμε σήμερα στη sispirosi.gr, με την επισήμανση ότι  δεν μας μένει κανένας άλλος δρόμος από την οργάνωση και τον αποφασιστικό μαζικό αγωνιστικό ξεσηκωμό μας για τη συντριβή αυτής της πολιτικής που τσακίζει τα κόκκαλά μας και τινάζει στον αέρα το μέλλον μας.
 
Σκιάθος, Κυριακή 19 του Μάρτη 2017: Πεζοπορία στα ανοιξιάτικα, μαγευτικά μονοπάτια του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, συντροφιά με τα αθάνατα κείμενά του! Άλλη μια πρωτοβουλία του Συλλόγου "ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ", προσφορά στη νέα γενιά του νησιού μας. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για τον πολιτισμό
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σκιαθιτών "ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ"   
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 22:40
  Σχετική εικόνα
 
      Από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σκιαθιτών "Οι Δύο Αλέξανδροι" λάβαμε το παρακάτω μήνυμα, που αποτελεί για όλους μας άγγελμα χαράς, αισιοδοξίας, ανοιξιάτικης φυσικής ομορφιάς και γνήσιου λαϊκού πολιτισμού για το μικρό μας νησί. Γιατί τι άλλο πιο όμορφο, τι πιο δημιουργικό από μια κυριακάτικη πεζοπορία, με καλή φιλική παρέα, στα μαγευτικά μονοπάτια του Βαραντά, του Άγιου Διονύση και της Βρύσης του Καράμπαμπα, με οδηγό μας την αθάνατη πένα του μοναδικού μας Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη! Ας είμαστε όλοι εκεί, αγαπητοί μας φίλοι!
     Η sispirosi.gr συγχαίρει κσι ευχαριστεί τους "ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣ" για την πρωτοβουλία τους και εύχεται να έχει ανταπόκριση και συνέχεια.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 10 από 219