αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
20ο Συνέδριο του ΚΚΕ: Για την ολόπλευρη ισχυροποίηση του Κόμματος της εργατικής τάξης, για δυνατό εργατικό-λαϊκό κίνημα, για τη συντριβή του ιμπεριαλισμού, για την Επανάσταση και το Σοσιαλισμό. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ   
Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 21:26

 Αποτέλεσμα εικόνας για 20o syn;edrio toy KKE

Η

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ EΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΟ 20ό ΣΥΝΕΔΡΙΟ

    Ξεκίνησαν την Πέμπτη 30 του Μάρτη 2017 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 2 του Απρίλη οι εργασίες του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Την εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής προς το συνέδριο παρουσίασε στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Η sispirosi.gr παραθέτει σήμερα ολόκληρο το κείμενο της Εισήγησης, για την ενημέρωση όλων των φίλων αναγνωστών της, έτσι όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ της Παρασκευής (31-3-2017).
Η εισήγηση έχει ως εξής:

 
«Έτσι αγαπάμε εμείς την Ελλάδα. Με την καρδιά μας και με το αίμα μας...» PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Αναδημοσίευση από το μυθιστόρημα "ΕΝΤΟΛΗ" της αξέχαστης Διδώς Σωτηρίου   
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 19:54
Αποτέλεσμα εικόνας 

1952-2017
65 χρόνια από τη δολοφονία του κομμουνιστή ηγέτη Νίκου Μπελογιάννη

    Στις 30 του Μάρτη συμπληρώνονται 65 χρόνια από το αισχρό εκείνο κρατικό-μοναρχοφασιστικό έγκλημα, τη σκόπιμη, στημένη καταδίκη και εκτέλεση του ηρωικού κομμουνιστή ηγέτη Νίκου Μπελογιάννη και των άλλων τριών συντρόφων του, του Δημήτρη Μπάτση, του Νίκου Καλούμενου και του Ηλία Αργυριάδη...
   Πρόκειται για ένα ακόμα ειδεχθέστατο πολιτικό έγκλημα, το οποίο σκάρωσαν εξολοκλήρου οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές πάτρωνες του ντόπιου αστικού-ξενόδουλου ως το μεδούλι- μεταπολεμικού καθεστώτος, ενώ το εκτέλεσαν τα ελληνόφωνα τσιράκια τους που στελέχωναν τον τότε κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό "ασφάλειας" και "δικαιοσύνης".
 
Απ' αφορμή την επέτειο,   η ιστοσελίδα μας αναδημοσιεύει σήμερα το παρακάτω κείμενο της ΔΙΔΩΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, από το πασίγνωστο μυθιστόρημά της, "ΕΝΤΟΛΗ".
 
Oι εκπαιδευτικοί της Σκιάθου διεκδικούν στοιχειώδη δικαιώματα για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους στο νησί μας. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία της Σκιάθου   
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 20:47
            Αποτέλεσμα εικόνας για γυμνασιο σκιάθου Σχετική εικόνα 

Δυο νέες επιστολές των εκπαιδευτικών λειτουργών της Σκιάθου

  Παραθέτουμε σήμερα στην ιστοσελίδα μας δυο νέα κείμενα που απηύθυναν την προηγούμενη εβδομάδα οι εκπαιδευτικοί της Σκιάθου, δάσκαλοι και καθηγητές, προς τις ακτοπλοϊκές εταιρίες των γραμμών των Βορείων Σποράδων και προς όλα τα συναρμόδια υπουργεία, τους φορείς της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και τους επαγγελματικούς φορείς της Σκιάθου στο χώρο της στέγασης και της εστίασης.
 
Επειδή υπάρχουν -ακόμα- ανθρώπινες σχέσεις που δεν μπορούν να αγοραστούν!... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από το φίλο και συναγωνιστή Γ.Κ.   
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 23:21

    Αποτέλεσμα εικόνας για Δημόσια δωρεάν περίθαλψη

   Η sispirosi.gr  έλαβε και δημοσιεύει σήμερα το πρώτο μέρος ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου του συνεργάτη, φίλου και συναγωνιστή Γ.Κ., που ανατέμνει το σημαντικότατο πρόβλημα της παραμονής στην πρωτεύουσα του νομού μας, αλλά και σε άλλες πόλεις των ασθενών και των συνοδών τους, όταν αναγκάζονται να φύγουν από το νησί μας και να μεταβούν εκεί, πασχίζοντας να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 9 από 219