αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Δ.Α.Σ. Ο.Τ.Α. Μαγνησίας: Με τη δύναμη της οργανωμένης πάλης περνάμε στην αντεπίθεση! Για να γίνει το σωματείο πραγματικό κάστρο αγώνα και όπλο στα χέρια μας. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Δ.Α.Σ. Ο.Τ.Α. Μαγνησίας   
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 22:01
                                                                                        
                      Αποτέλεσμα εικόνας για δας οτα μαγνησιας
    Στο πλαίσιο των εκλογικών διαδικασιών στους Συλλόγους των Υπαλλήλων των "Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης(Ο.Τ.Α.)", διεξάγεται ψηφοφορία και στους Συλλόγυςο των Δημοτικών Υπαλλήλων της Μαγμησίας από 26 ως 30 του Μάρτη 2018.
    Με αφορμή το κορυφαίο αυτό συνδικαλιστικό γεγονός, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δ.Α.Σ. ) Ο.Τ.Α. Μαγνησίας, δηλαδή η συνδικαλιστική παράταξη του Πανεργατικού Αγωνστικού Μετώπου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
 
ΚΚΕ (μ-λ): Καμιά νέα βάση, καμιά διευκόλυνση στους ιμπεριαλιστές φονιάδες των λαών PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από το ΚΚΕ(μ-λ)   
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 22:17

Αποτέλεσμα εικόνας για ξω το ΝΑΤΟ από Βαλκάνια και Μεσόγειο · Έξω οι βάσεις του θανάτου - Έξω απ’την ΕΕ

Σχετικά με τα σενάρια για παραχώρηση βάσης στους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές στο ...αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου του Βόλου

   Πριν λίγη μόλις ώρα, αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, η αγωνιστική ιστοσελίδα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ (http://antistasimagnesia.blogspot.gr/) έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση του ΚΚΕ (μ-λ) σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χτές στο διαδίκτυο για παραχώρηση νέας βάσης στους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές δολοφόνους των λαών μέσα στο ...ελληνικό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου δίπλα στον Αλμυρό Μαγνησίας και περίπου 25 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου!!

 
To Δίκτυο "Σπάρτακος"(Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων-Ελεύθερων φαντάρων) "καταγγέλλει" το ΚΚΕ για "στήριξη επιθετικών σχεδίων της ελληνικής αστικής τάξης"!!... - Η άποψη της sispirosi.gr για την αιτία της σύγχυσης. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων-Ελεύθερων φαντάρων "Δίκτυο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" (αναδημοσίευση)- Με επίλογο και παράρτημα της ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ μας ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.   
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 21:15
  
 

Αποτέλεσμα εικόνας για επεκτατικά σχέδια τουρκίας στο αιγαιο

 

 Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε σήμερα από το "Δίκτυο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" στην ιστοσελίδα του και "καταγγέλλει"  την επίθεση που δέχτηκε από το ΚΚΕ, καθώς και την πολιτική του Κομμουνιστικού Κόμματος στο ζήτημα ενός ενδεχόμενου πολέμου με την Τουρκία.Αναδημοσιεύουμε το κείμενο αυτό, όπως είχαμε υποσχεθεί στο αναγνωστικό μας κοινό, για ενημέρωσή του, καθόσον τα ζητήματα που θίγει αυτή η πολεμική είναι πολύ κρίσιμα για την πορεία του κομμουνιστικού κινήματος στο σύνολό του, μπροστά στις επερχόμενες εξελίξεις...
        
Έπειτα, όμως θα πούμε κι εμείς το λόγο μας για όλα αυτά..
 
Δυο καταγγελλίες του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και του portal "902gr" εναντίον του Ν.Α.Ρ. και του "Δικτύου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" για διατρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Λ.Α. σε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και 902gr (αναδημοσίευση)   
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 20:26
  Αποτέλεσμα εικόνας για κκε  τα κυριαρχικά δικαιώματα
    Στην τελευταία σελίδα του χτεσινού ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (22-3-2018) στη στήλη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ και στο portal του ΚΚΕ "902gr" από τον ίδιο αρθρογράφο με τα αρχικά Λ.Α. δημοσιεύτηκαν οι παρακάτω καταγγελίες εις βάρος του ΝΕΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ και του "Δικτύου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ".
   Τις  αναδημοσιεύουμε προς ενημέρωση όλου του αριστερού κινήματος της χώρας μας. Άλλωστε, η πολιτική συγκυρία και το διαρκώς φημολογούμενο ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξης Ελλάδας-Τουρκίας (είδατε πού οδηγεί η ..."συμμαχία" 60 ετών στο ΝΑΤΟ, υπό τη μπαγκέτα των ιμπεριαλιστών!)  καθιστά επίκαιρα για άλλη μια φορά τα ζητήματα της υπεράσπισης της εδαφικής ακεραιότητας του τόπου μας.
    Ευνόητο είναι ότι η sispirosi.gr  θα δημοσιεύσει και την όποια απάντηση δοθεί στα δημοσιεύματα αυτό του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ  και του 902gr από τους καταγγελλόμενους φορείς.
 
Περισσότερα Άρθρα...
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 4 από 235