αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Στης ανάγκης τον καιρό… PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - ποίηση
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον ποιητή ΓΙΩΡΓΟ Δ. ΜΠΙΜΗ   
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 16:22
   Αποτέλεσμα εικόνας για γελοιογραφίες καπιταλιστών(Μεγάλες αλήθειες μέσα από τους στίχους του ΓΙΩΡΓΟΥ Δ. ΜΠΙΜΗ)
    Από τον αγωνιστή ποιητή της εργατικής τάξης και του λαού μας, Γιώργο Δ. Μπίμη, του οποίου η sispirosi.gr είχε τη χαρά και την τιμή να δημοσιεύσει ξανά στο παρελθόν το ποίημά του για τον ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, λάβαμε σήμερα το παρακάτω ποίημα με τον τίτλο  Στης ανάγκης τον καιρό… και την έκκληση: "Αν σας είναι εύκολο, παρακαλώ να το δημοσιεύσετε... Σας ευχαριστώ!"
     Σπεύδουμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του  καλού φίλου της ιστοσελίδας μας, αφού εμείς τον ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη του προς την ιστοσελίδα μας.
 
Πώς ονειρεύεται το σχολείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης... (Ο Χρήστος Κάτσικας ξεσκεπάζει τον εφιάλτη που ετοιμάζει για την Παιδεία η επίδοξη νέα κυβέρνηση της μαύρης αντίδρασης!) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Αναδημοσίευση άρθρου του Χρήστου Κάτσικα, με πρόλογο της ιστοσελίδας μας.   
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 08:33
Σχετική εικόνα

Αδίστακτοι βαλέδες της κεφαλαιοκρατίας σε ρόλο νεκροθάφτη κάθε πραγματικά δημόσιου αγαθού...
Σόι πάει το "βασίλειο"!
   


Πρόλογος της Συντακτικής Επιτροπής της ιστοσελίδας μας

    Αναδημοσιεύουμε σήμερα από τον ιστότοπο ΑLFAVITA το πρόσφατο (19-9-2018) άρθρο του πραγματικά έξοχου συγγραφέα, δασκάλου, εκπαιδευτικού ερευνητή και ταυτόχρονα αγωνιστή του μαρξιστικού-λενινιστικού κομμουνιστικού μας κινήματος, Χρήστου Κάτσικα. Ένα άρθρο που ξεσκεπάζει τις στοχεύσεις της δεξιάς αντιδραστικής «Νέας Δημοκρατίας» και του αρχηγού της για τη μετατροπή της Εκπαίδευσης σε αγοραίο χώρο πώλησης δεξιοτήτων και καταρτίσεων για την προετοιμασία των αυριανών δούλων της κεφαλαιοκρατίας.

 
Αγώνας ενάντια στην πανούκλα των ιδιωτικοποιήσεων! Το πρώτο βήμα στο συλλογικό αγώνα της εργατικής τάξης για την επανάσταση και το σοσιαλισμό. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας.   
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 04:51

22-28 του Οκτώβρη 2018

αλλά και κάθε μέρα, παντού!

Όλοι αποφασιστικά, μαζί με το Π.Α.ΜΕ.

στον παγκόσμιο εργατικό αγώνα κατά των αγοραίων κοράκων!

Για να μείνουμε Άνθρωποι - για να χτίσουμε έναν αληθινά ανθρώπινο κόσμο.
 
Έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε! Οργανωνόμαστε. Συζητάμε. Δημιουργούμε. Αγωνιζόμαστε! (Το ΚΚΕ για τη νέα σχολική χρονιά που αρχίζει) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Αναδημοσίευση κειμένων του ΚΚΕ και του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (8-9/9/2018), με πρόλογο της Συντακτικής μας Επιτροπής.   
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 22:22
    Σχετική εικόνα
  
   Πρόλογος της Συντακτικής μας Επιτροπής

   Αρχίζει αύριο Τρίτη 11 του Σεπτέμβρη 2018 η νέα σχολική χρονιά για τη στοιχειώδη και τη μέση Εκπαίδευση. Τα σχολεία ανοίγουν και πάλι μέσα στο ίδιο κι απαράλλαχτο σκηνικό, πάνω στην ίδια ακριβώς βάση όλων των προηγούμενων χρόνων.
   Γιατί παρ' όλο που η κυβέρνηση των Συριζαίων -στη διαρκή παρατεταμένη και εντεινόμενη καθημερινώς προπαγάνδα της- ισχυρίζεται ότι φέτος (ξανα)αλλάζει  εκ βάθρων, το πολύπαθο δημόσιο σχολείο, αυτό κατά βάση παραμενει το ίδιο, ενώ οι προοπτικές του πλέον είναι να γίνει πολύ χειρότερο για τα παιδιά της εργατικής τάξης και του εργαζόμενου λαού μας!
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 4 από 225